Web sajt akademija – radovi polaznika

Ema Stojanović

Velika zaljubljenica u 7. umetnost. Znanje i veštine stečene u Obukama i kursevima odlučila je da ukrsti sa svojom kreativnošću. Tako je nastao njen prvi web sajt posvećen filmovima i serijama. Sajt kog se niko ne bi postideo.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Luka Grbić

Ljubitelj prirode. Sve što je naučio tokom nastave na časovima Web sajt akademije, lako je primenio i pretočio u sajt o nacionalnim parkovima Srbije. Već sa prvim sajtom koji je napravio, Luka je pokazao zavidnu veštinu koja će nastaviti da raste.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Marija Cvetković

Devojka koja obožava žurke. Zato ni ne čudi da je tokom nastave odlučila da kreira upravo sajt sa ovom tematikom. Odličan odabir boja, preglednost i pregršt informacija krase Marijin sajt i pokazuju da mlade generacije dobro znaju šta rade.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Milica Jevremović

Vešto umetničko oko. Bez suvišnih stvari, privlačan i jasan. Tri reči koje odlično opisuju njen prvi sajt koji se bavi sređivanjem enterijera. Nežne boje deluju umirujuće na posetioce sajta i pomažu im da lako odaberu najbolje za sebe.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad

Momak sportskog duha. Savremeni trendovi i subkultura grafita inspirisali su Milutina da kreira sajt posvećen skejterima. Pogodio je tačno u metu svoje ciljne grupe i pokazao na ličnom primeru kako stvari treba raditi u web dizajnu.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Teodora Majstorović

Filmovil i esteta. Sve svoje ljubavi spojila je u odličnu web prezentaciju fiktivnog bioskopa. Pregledno prikazujući sadržaj, Teodora je uspela da oko posmatrača prikuje za svoj sajt i izazove želju da se klikne na sledeću i sledeću stranu.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.