Hajde da definišemo projektni menadžment, koristeći pomoć jednog od najšire prihvaćenih vodiča za upravljanje projektima – projekat je privremeni poduhvat čiji je cilj da stvori jedinstveni proizvod ili uslugu. Kao takav, poznat je još od davnina (izgradnja Kineskog zida, piramida u Gizi…), a danas ima bezgraničnu primenu u skoro svakoj firmi i branši.

Kako ova veština pomaže svakom profesionalcu, bez obzira da li se bavi finansijama, razvojem proizvoda, organizacijom, tehnologijom, marketingom…?

Bez obzira kojim poslom se bavite, ova veština je zlata vredna

U svakoj oblasti poslovanja, sposobnost vođenja projekata vam omogućava veću zaradu, veći autoritet, višu radnu poziciju.

Evo zašto: nije dovoljno imati odličnu ideju, profitabilan i praktičan savet. Nije dovoljno imati najkvalitetniji proizvod. Sve je to potrebno “oživeti” u praksi i to tako da se realizuje u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim ulaganjima. Bez uspešnih projektnih stručnjaka, kompanije se suočavaju s rizikom od rasta troškova, probijanja rokova i loše obavljenog posla.

Zato su ljudi koji vladaju ovim znanjima vrlo cenjeni i dobro plaćeni.

Od velikih poduhvata, kao što je izgradnja fabrika i pogona, uvođenje novih  tehnologija, organizacija kulturnih i sportskih događaja, pa sve do manjih poput razvoja novih usluga i proizvoda, izrada biznis plana, snimanje reklama… – sve to spada u posao upravljanja projektima.

Obuke i kursevi vam pružaju priliku da za dva meseca uđete u srž vođenja projekata i proširite svoje mogućnosti za dalji rad i karijeru.

Upisom na obuku dobijaš:

 • odmah primenjiva znanja
 • snimke predavanja
 • PDF materijale
 • vredna poznanstva sa predavačima i polaznicima
 • mogućnost prakse ili zaposlenja*

*Dodatne informacije o mogućnostima prakse i zaposlenja nakon obuke za Copywritera možeš dobiti pozivom na 011/40-82-116 ili 061/664-89-64.

Obuka za projektni posao predstavlja suštinu stvari, sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinom zaposlenim ljudima, pa možete da stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Ana Gerun

Nakon završenog Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Ana stiče višegodišnje iskustvo učestvujući na velikom broju projekata, u razčićitim kompanijama, gde je radila na podršci upravljanju projektima, vođenju projekata, upravljanju portfoliom projekata i projektnom metodologijom. Svoj pristup Ana bazira na savremenim projektnim metodologijama, najboljim praksama, kao i na jednostavnim primerima iz prakse i života, koji polaznicima na pravi način omogućava uvid u širinu oblasti upravljanja projektima i ulogu Projekt Menadžera.

Obuka za projektni posao predstavlja suštinu stvari, sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinom zaposlenim ljudima, pa možete da stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Maksimum 10
Telefon 061/664-89-64

Pogledajte detaljan plan rada na osnovnom kursu

Obuka za vođenje projekta je interaktivnog karaktera, sprovodi se u softverima za upravljanje projektima i obuhvata sledeće oblasti:

 • uvod, osnovni pojmovi u upravljanju projektima, životni ciklus projekta, projektna dokumentacija
 • faza analize projekta – definisanje projektnog opsega, troškova, resursa i plana
 • ostali pojmovi u upravljanju projektima – upravljanje rizicima, stejkholderima, nabavkama i ugovorima
 • MS project (osnovna postavka, unos projektnih aktivnosti, unos resursa, nivelisanje i praćenje statusa), Action/issue lista
 • radionica – definisanje projektne povelje, scope-a, troškova i plana na konkretnom primeru
 • praktični rad u grupama – definisane projektne povelje
 • praktični rad u grupama – definisanje scope-a projekta
 • praktični rad u grupama – definisanje projektnog plana

Online kurs upravljanja projektima

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Beogradu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 011/40 82 116 ili 061/664 89 64.

Projektni stručnjaci potrebni su svakoj modernoj firmi

Stručnjaci za vođenje projekata potrebni su svim preduzećima, bez obzira na delatnost. Stoga se sa ovim znanjem možete lako zaposliti u:

 • svakom preduzeću iz oblasti IT industrije i razvoja softvera
 • svakoj kompaniji koja ima fabričku proizvodnju
 • firmama koje pružaju serviserske usluge
 • banakama i drugim finansijskim institucijama
 • građevinskim firmama
 • preduzećima koja pružaju konsultantske usluge
 • državnim službama koje rade na praćenju i proceni projekata.

Upisni rok je u toku.

Iskoristi popust, jer možeš uštedeti čak 40%!

Učitavanje...

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs dobijaš po sniženoj ceni od 14400 dinara/mesečno, umesto 24000 dinara/mesečno.

Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 12000 dinara meseč

Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 24000 din/mes. 24000din/mes.
Popust 40% 40%
Promo cena 14400 din/mes. 12000 din/mes.
Sertifikat

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa.

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Izvanredna praktična podrška vašem radnom iskustvu – dostupna po sniženim cenama

Online prijava na kurs: