Postanite stručni u marketingu na društvenim mrežama

U današnjem digitalnom svetu, prisustvo na društvenim mrežama nije samo opcija, već je neophodno za svaki uspešan biznis. Bilo da ste mala firma koja želi da poveća svoju vidljivost ili velika korporacija koja teži unapređenju svoje digitalne strategije, naš kurs „Marketing menadžer društvenih mreža“ pruža sveobuhvatno znanje i veštine potrebne za uspešno upravljanje vašim online prisustvom.

Detalji kursa “Marketing menadžer društvenih mreža”

Trajanje kursa je četiri nedelje, sa ukupno 24 sata nastave raspoređene u poslepodnevnim i večernjim terminima. Kurs obuhvata početni i napredni nivo učenja, prilagođen potrebama svih polaznika.

Mesto održavanja online, putem Skype – a
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 24 sata
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Šta ćete naučiti  na kursu “Marketing menadžer društvenih mreža”

U okviru modula posvećenog Facebook marketingu, polaznici će najpre naučiti osnove Facebook platforme i kako kreirati poslovnu stranicu. Zatim će se baviti postavkom sadržaja, strategijom i plasiranjem, što uključuje izradu sadržajnog plana, tehnike pisanja postova i kreiranje vizualnog sadržaja. Takođe će se upoznati sa sigurnosnim aspektima kao što su bezbednost naloga i upravljanje privatnošću. Nakon toga će naučiti kako kreirati i upravljati Facebook oglasima, ciljati publiku i pratiti performanse oglasa. Modul završava temama izgradnje brenda, strategijama za angažovanje publike i praćenjem troškova kampanja.

Instagram modul obuhvata uvod u osnove Instagram platforme i optimizaciju poslovnog profila. Polaznici će naučiti kako da kreiraju plan sadržaja za Instagram, koriste tehnike vizuelnog storytelling – a i plasiraju sadržaj. Deo posvećen oglašavanju na Instagramu uključuje kreiranje i upravljanje oglasima, ciljanje publike i analizu performansi.

U okviru LinkedIn modula, polaznici će se upoznati sa osnovama LinkedIn platforme, kreiranjem profesionalnog profila i poslovne stranice. Naučiće kako da izrade sadržajni plan za LinkedIn, koriste tehnike za pisanje profesionalnog sadržaja i plasiraju ga kroz članke, postove i video zapise. 

TikTok modul započinje uvodom u osnove TikTok platforme i optimizacijom poslovnog profila. Polaznici će naučiti kako da kreiraju kreativni plan sadržaja za Tik tok mrežu, koriste tehnike za kreiranje viralnog video sadržaja i plasiraju ga za maksimalni doseg.

Osim elementarnog poznavanja društvenih mreža, kurs ne zahteva nikakvo predznanje niti prethodno iskustvo. Sve što ti je potrebno jeste želja za učenjem, a ako uz to voliš izazove, nove projekte i dinamično radno okruženje uspeh ti je zagarantovan.

Zašto odabrati kurs “Marketing menadžer društvenih mreža”?

Naš kurs je dizajniran da vam pruži sveobuhvatno znanje i praktične veštine koje su vam potrebne da postanete stručnjak za marketing na društvenim mrežama. Tokom četiri nedelje intenzivne obuke, naučićete kako da kreirate efikasne marketinške strategije, povećate prepoznatljivost brenda, angažujete svoju publiku i optimizujete svoje kampanje za najbolji povraćaj ulaganja.

Predavač na kursu “marketing menadžer društvenih mreža”

Stefan Mirosavić je predavač na kursu „Marketing menadžer društvenih mreža“ i vrhunski stručnjak u oblasti digitalnog marketinga. Doktorirao je na Fakultetu likovnih umetnosti, a u digitalne marketing vode upustio se 2016. godine. Kao veliki ljubitelj umetnosti, fotografije i društvenih mreža, Stefan je stalno u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama. Redovno pohađa različite edukacije kako bi svoje znanje i veštine držao na najvišem nivou.

Stefanovo bogato radno iskustvo uključuje rad sa domaćim i stranim klijentima, kao i predavanja namenjena deci i odraslima. Njegov pristup predavanju je dinamičan i pozitivan, čime uspeva da prenese znanje na interesantan i lako razumljiv način. Tokom proteklih pet godina, Stefan je uspešno obučio preko 200 polaznika, koji su zahvaljujući njegovom znanju i mentorstvu ostvarili zapažene rezultate u svetu digitalnog marketinga.

Pridružite se kursu i učite od Stefana Mirosavića, eksperta koji će vam pomoći da unapredite svoje veštine i postignete uspeh na društvenim mrežama.

Metodologija kursa “Marketing menadžer društvenih mreža”

Kurs se sastoji od predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada, analiza slučaja i diskusija, kako bi se osigurala sveobuhvatna obuka. Naš iskusni instruktor će vam pružiti sve potrebne materijale, uključujući priručnike, prezentacije, i pristup alatima i resursima za marketing na društvenim mrežama.

Plan i program kursa “Marketing na društvenim mrežama”

Facebook Modul:

 1. Uvod:
  • Osnove Facebook platforme
  • Kreiranje i podešavanje poslovne stranice
 2. Sadržaj – Postavka, Strategija i Plasiranje:
  • Izrada plana sadržaja
  • Tehnike pisanja postova i kreiranje vizualnog sadržaja
  • Plasiranje sadržaja za maksimalni doseg i angažman
 3. Zaštita:
  • Bezbednost naloga
  • Upravljanje privatnošću i postavkama bezbednosti
 4. Oglašavanje:
  • Kreiranje i upravljanje Facebook oglasima
  • Meta oglašavanje i ciljanje publike
  • Praćenje i analiza performansi oglasa
 5. Prepoznavanje (Awareness):
  • Izgradnja brenda i povećanje prepoznatljivosti
  • Strategije za angažovanje publike
 6. Naplaćivanje Kampanja:
  • Praćenje troškova kampanja
  • Optimizacija budžeta i povratka ulaganja

Instagram Modul:

 1. Uvod:
  • Osnove Instagram platforme
  • Kreiranje i optimizacija poslovnog profila
 2. Sadržaj – Postavka i Plasiranje:
  • Izrada sadržajnog plana za Instagram
  • Tehnike vizuelnog storytelling-a
  • Plasiranje sadržaja kroz postove, storije …
 3. Oglašavanje:
  • Kreiranje i upravljanje Instagram oglasima
  • Meta oglašavanje i ciljanje publike
  • Analiza performansi oglasa

LinkedIn Modul:

 1. Uvod:
  • Osnove LinkedIn platforme
  • Kreiranje profesionalnog profila i poslovne stranice
 2. Sadržaj:
  • Izrada sadržaja za LinkedIn
  • Tehnike za pisanje profesionalnog sadržaja
  • Plasiranje sadržaja kroz članke, postove i video zapise

TikTok Modul:

 1. Uvod:
  • Osnove TikTok platforme
  • Kreiranje i optimizacija poslovnog profila
  • Izrada kreativnog sadržajnog plana
  • Tehnike za kreiranje viralnog video sadržaja
  • Plasiranje sadržaja za maksimalni domet

Prijava i cena na kurs “Marketing menadžer društvenih mreža”

Upisni rok je u toku. Iskoristite promo cenu od 199 evra i prijavite se što pre. Kurs traje četiri nedelje, sa ukupno 24 sata nastave raspoređene u poslepodnevnim i večernjim terminima, tako da možete da pohađate obuku bez ometanja svojih radnih obaveza.

Ne propustite priliku

Sa svega nekoliko klikova, možete zakoračiti u svet digitalnog marketinga i društvenih mreža. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje veštine i postanete lider u svojoj industriji. Prijavite se sada i ojačajte svoju digitalnu strategiju uz kurs „Marketing menadžer društvenih mreža„.

Broj mesta je ograničen

Cena kursa marketing na društvenim mrežama  u promo period iznosi 199 evra. Prijavite se odmah i obezbedite svoje mesto na kursu koji će vam omogućiti da prepoznate sve prednosti i potencijale društvenih mreža za vaš biznis.

Učitavanje...

je ostalo do se prijavite na kurs po promotivnoj ceni – ne čekajte kraj promo perioda, prijavite se već danas.

Kontakt informacije

Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas na sledeće brojeve telefona: 011/40-82-116, 061/664-89-64, svakog radnog dana od 09 do 17h ili pošaljite prijavu na: info@obukeikursevi.com  

Možete se prijaviti putem online formulara ispod. Nakon toga, naši savetnici za upis će vas kontaktirati sa svim detaljima o kursu marketinga na društvenim mrežama.

Krenite na put ka digitalnom uspehu sa kursom “Marketing menadžer društvenih mreža”

Pridružite nam se i postanite deo uspešnih profesionalaca koji koriste društvene mreže za razvoj i unapređenje svojih poslovnih ciljeva. Kurs „Marketing menadžer društvenih mreža“ pruža sve što vam je potrebno da poboljšate svoje digitalne marketinške veštine i postignete izvrsne rezultate u online svetu.
Ova obuka će vam omogućiti da iskoristite pun potencijal društvenih mreža i ostvarite značajne rezultate za vaš biznis.

Radujemo se što ćemo vam pomoći da postanete stručni u oblasti marketinga na društvenim mrežama.

Online prijava na kurs: