Vidiš sebe kao budućeg menadžera društvenih mreža? Saznaj šta te očekuje!

Tvoj posao biće da kreiraš i implementiraš strategije online komunikacije, organizuješ kalendar objava, upravljaš sadržajem, analiziraš efekte društvenih aktivnosti i održavaš zajednicu pratilaca budnom. Drugim rečima, tvoj radni dan biće veoma dinamičan, a od tebe se očekuje da, kao pravi mozak operacije, sve segmente kampanje ispratiš od početka do kraja kako bi se ceo projekat uspešno realizovao.

Nije ti potrebno predznanje

Na kursu Marketing menadžer društvenih mreža svoje znanje i veštine moći ćeš da usavršiš na tri načina: kroz teoriju, praksu i vežbe. Nastavu vodi tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti, a časovi se održavaju u potpuno tehnički opremljenim učionicama.

Svaki polaznik dobija kompletnu opremu za rad, a ukoliko ti tako više odgovara, predavanja i vežbe takođe možeš pratiti i online, od kuće ili sa bilo kog drugog mesta koje ti izabereš.

Osim elementarnog poznavanja društvenih mreža, kurs ne zahteva nikakvo predznanje niti prethodno iskustvo. Sve što ti je potrebno jeste želja za učenjem, a ako uz to voliš izazove, nove projekte i dinamično radno okruženje uspeh ti je zagarantovan.

Na kursu za marketing menadžera društvenih mreža naučićeš:

  • Kako funkcionišu online mediji
  • Kakav sadržaj treba plasirati, kome i na koji način
  • Zašto je oglašavanje važno
  • Kako online medije iskoristiti u komercijalne svrhe
  • Kako najbolje optimizovati troškove

Biće ovo odlična osnova da se ostvariš u ulozi menadžera društvenih mreža, ali i prilika da stekneš multidisciplinarno znanje koje ti može biti od velike koristi za budućnost.

Radi sa kim želiš i odakle god želiš

Upravljanje društvenim mrežama je fleksibilan posao oslobođen strogih pravila kancelarije i osmočasovnog radnog vremena.

Da li želiš da budeš freelancer, zaposlen u agenciji za digitalni marketing ili obavljaš posao marketing menadžera u velikim kompanijama, izbor je samo tvoj.

Samostalno biraj svoj razvojni put, klijente, vreme i mesto rada.

Marketing menadžer društvenih mreža je kurs namenjen početnicima i poptupno će te upoznati sa svim važnim konceptima iz sfere digitalnog marketinga na društvenim mrežama. Pomoći će ti da shvatiš suštinu ovog posla, da naučiš kako da razmišljaš kao profesionalac i da u budućnosti možeš samostalno da odgovoriš na bilo koji poslovni izazov oslanjajući se isključivo na svoje znanje i veštine.

Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspešno završene obuke postanu kandidati za proces zapošljavanja na poziciju marketing menadžera u kompaniji “Default design”. Za sve informacije o mogućnosti zaposlenja u kompaniji Default, kao i samoj kompaniji, pozovi 0616648964.

Kurs traje 8 nedelja, a nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta, radnim danima ili subotom.

Plan rada kursa za marketing menadžera društvenih mreža obuhvata sledeće:

 
  • Facebook: uvod; sadržaj – postavka, strategija i plasiranje; zaštita; oglašavanje; prepoznavanje (awareness); naplaćivanje kampanja
  • Instagram: uvod; sadržaj – postavka i plasiranje; oglašavanje
  • LinkedIn: uvod; sadžaj; oglašavanje
  • TikTok (novo)

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Osiguraj perspektivan posao i finansijsku slobodu

Časove možeš pohađati u našim školama u Beogradu, Novom Sadu, ili iz udobnosti svog doma putem Skype-a.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Uči od najboljih

Osim što će ti pružiti iscrpno znanje iz oblasti, kurs za marketing na društvenim mrežama povezaće te sa licenciranim predavačima i vrhunskim timom stručnjaka. 

Uloga glavnog predavača na programu poverena je Stefanu Mirosaviću, cenjenom akademiku, edukatoru i strastvenom obožavatelju društvenih mreža. U svet digitalnog marketinga Stefan je zakoračio 2016. godine, a svoje bogato iskustvo stekao je ne samo kroz rad sa klijentima, već i kroz veliki broj različitih edukacija. Za 3 godine, Stefan se istakao kao sjajan pedagog, a o njegovim postignućima svedoči i činjenica da je do sada uspešno obučio preko 120 polaznika, kojima je kroz pozitivan pristup i kreativan način rada preneo svoje obimno znanje.

Pored Stefana, svi predavači na kursu iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu, a mogu se pohvaliti i brojinim uspešnim saradnjama kako sa domaćim tako i sa stranim klijentima. Za više detalja o timu saradnika na kursu za marketing menadžera društvenih mreža možeš pročitati na stranici Naš tim.

Generacije uspešnih studenata

Škola Obuke i kursevi do sada je ispratila mnogobrojne generacije zadovoljnih polaznika. Pohađajući različite programe iz naše ponude, ovi ambiciozni i talentovani ljudi, za kratko vreme, stekli su kvalitetne veštine i postali traženi stručnjaci. Ređajući svoje poslovne uspehe ne samo da su svoje mentore učinili ponosnim, već su i pokazali da se investicija u znanje uvek isplati.

Digitalni marketing godinama unazad predstavlja jednu od najperspektivnijih industrija. Kako i ti možeš doći do stabilnog, zabavnog i pre svega profitabilnog posla, najbolje će ti reći naši polaznici.

Upisni rok je u toku.

Prijavi se na vreme i ostvari popust od 30%!
Učitavanje...

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs dobijaš po sniženoj ceni od 12500 dinara/mesečno, umesto 17800 dinara/mesečno.

Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10500 dinara mesečno.

Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 17800 din/mes. 17800din/mes.
Popust 30% 30% + dodatni popust
Promo cena 12500 din/mes. 10500 din/mes.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 17800 din/mes. 17800 din/mes.
Popust 30% 30% + dodatni popust
Promo cena 12500 din/mes. 10500 din/mes.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Rezervacija mesta iznosi 6.000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa.

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Za one koji u izazovima vide priliku za napredak

Izaberi industriju koja se munjevito razvija, pruža izazove, prilike za usavršavanje, napredovanje i sjajna primanja. 

Iskoristi svoje vreme na najbolji način, odluči se za obuku Marketing menadžera društvenih mreža i postani glavni junak jedne uspešne biznis priče.

Online prijava na kurs: