Tražen i dobro plaćen posao

Upravljanje ljudskim resursima je već 5 godina na samom vrhu liste najboljih poslova u Srbiji.

Potražnja za ovim profilom je izuzetno velika na našem tržištu, bilo da su u pitanju velike kompanije ili manja preduzeća- svima je potreban kvalitetan HR kadar.

Pored toga što je tražena, pozicija HR asistenta pruža mogućnost dobre zarade.

Želiš da postaneš HR asistent? Saznaj šta je tvoj zadatak!

Tvoje glavno poslovno zaduženje u okviru menadžmenta ljudskih resursa nije da upravljaš ljudima, već da pronalaziš i stvaraš kvalitetne i profesionalne kadrove. Svojim radom u selekciji i pomoći prilikom usavršavanja zaposlenih doprinećeš razvoju i ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

U ČEMU JE CAKA?

Nije ti potrebno predznanje, niti bilo kakvo prethodno iskustvo!

Da bi postao HR asistent nije ti potrebno nikakvo predznanje! HR asistent možeš postati bez obzira na svoje prethodno obrazovanje, a znanje koje ćeš steći na kursu biće ti više nego dovoljno da se zaposliš na nekoj od polaznih pozicija u sektoru za ljudske resurse.

 

Sve što je tebi potrebno jeste želja za učenjem i usavršavanjem, a ostalo prepusti nama.

Uvodni kurs iz HR menadžmenta je idealna polazna tačka, koja će ti pružiti mogućnost pronalska prakse ili zaposlenja kao i daljeg profesionalnog razvoja.

Na kursu HR asistenta ćeš naučiti:

 • Sve o procesima i ulozi HR asistenta u sistemu ljudskih resursa
 • Sve o procesima regrutacije, selekcije i edukacije zaposlenih
 • Značaj i način definisanja radne pozicije
 • Kako da napišeš oglas za posao

Odlična prilika da započneš svoju karijeru kao HR asistent, ali i prilika da pređeš na profesionalni nivo usavršavanja gde ćeš ovladati svim veštinama HR profesionalca.


Naš kurs HR asistenta u trajanju od 8 nedelja ti pruža mogućnost da stekneš potrebna znanja i napraviš prvi korak. Tempo održavanja nastave je 2x nedeljno po 90 minuta, ili 1x nedeljno u trajanju od 3 sata, radnim danima ili subotom.

Plan rada kursa za HR asistenta obuhvata sledeće:

 • Brendiranje poslodavca – Employer branding
 • Regrutacija i selekcija kandidata, pisanje CV-a, veštine intervjuisanja
 • Socijalne mreže u regrutaciji
 • Simulacija: Veštine intervjuisanja
 • Socijalizacija i orijentacija novozaposlenih –Onboarding
 • Razvoj zaposlenih i treninzi
 • Angažovanost zaposlenih
 • Employee listening
 • Napuštanje organizacije i Alumni mreža

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Kako se pohađa ovaj kurs?

Online nastava se održava UŽIVO preko platforme SKYPE. Svi polaznici obuke se nalaze u Skype grupi, uživo, što znači da je nastava interaktivna i da je svakog trenutka moguće učestvovanje u časovima, zajednički rad na zadacima i diskusija sa predavačem i kolegama iz grupe.

Mesto održavanja Online, putem Skype – a
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Radnim danima i subotom
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Učiš na primerima iz prakse uz iskusne predavače

Naši predavači dolaze sa višegodišnjim iskustvom rada u oblasti ljudskih resursa. Uz praktične primere podeliće svoje znanje iz poslovnog života i pripremiti vas za rad u pravoj firmi. To su osobe koje iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata i zadovoljnih polaznika kursa

unnamed

Dr Sonja Jovanović

Regionalni HR direktor kompanije EY. Pre toga Sonja je bila HR direktor najveće osiguravajuće kuće u Srbiji. Radila je i kao Office manager u kompaniji Deloitte u Beogradu.

Doktorirala je na Beogradskoj Bankarskoj akademiji Univerziteta „Union“ u oblasti Ljudskih resursa. Poseduje značajno iskustvo u oblasti menadžmenta ljudskih resursa i za 2 godine uspešno je obučila preko 150 fizičkih i pravnih lica.

Marija Županec

Marija Županec

Predavač na kursu HR asistent. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zaposlena je u jednoj od najvećih kompanija u Srbiji gde se bavi analizom produktivnosti zaposlenih, organizacionim promenama, biznis planiranjem broja zaposlenih i projektovanjem organizacione strukture. Marija, pored obuke za HR asistenta, radi i kao trener obuka za asertivnu komunikaciju, pisanje biznis plana i sprovođenje procesa regrutacije i selekcije. Predavačko iskustvo je stekla držeći radionice u SOS ženskom centru za borbu protiv nasilja. Pored psihologije rada, interesuje se za istraživanja u psihologiji tako da je izlagala radove na konferencijama u zemlji i inostranstvu koje se tiču oblasti psihometrije i evaluacije psiholoških testova. Završila je i bazični nivo O.L.I. metoda, a sve znanje koje je stekla daruje polaznicima na kursu.

JELENA BIGOVIĆ 1

Jelena Bigović

Svoju karijeru u ljudskim resursima započela je 2007. godine, stičući iskustvo kroz različite industrije, pozicije i projekte. Svaka kompanija bila je škola za sebe. Sa svakom je rasla i razvijala se, učeći o strategijama, procesima i poslovnim trendovima. Jelena poseduje značajno iskustvo u oblasti ljudskih resursa sa posebno razvijenom ekspertizom u employer brandingu, akviziciji talenata, onboarding/offboarding procesima, treningu i razvoju zaposlenih, biznis partnerstvu i razvoju talent menadžment programa za mlade.

Pored rada u korporativnom svetu, aktivno je sarađivala sa studentskim organizacijama, gde je sa mladima kroz različite treninge, radionice, karijerna savetovanja, kao i učestvovanjem na konferencijama kao govornik i predavač, gledala da zajedno pronađu podsticaj i inspiraciju za dalji, kako lični tako i karijerni razvoj.

Trenutno radi kao karijerni kouč i mentor gde pored držanja radionica karijernog savetovanja, kroz grupni i individualni rad radi i na osvešćivanju i sticanju uvida u lične snage, potencijale i aspiracije.

Šta su rekli o nama

O mogućnostima nakon završenog kursa najbolje svedoče naši polaznici

HR industirja nije nedostižna nikome, a kako i ti možeš doći do dobro plaćenog posla, najbolje će ti reći naši polaznici.  

Želiš li da zarađuješ na osnovu svojih socijalnih veština, utičeš na važne aspekte jedne poslovne organizacije, da nadređeni čuju tvoj glas prilikom donošenja značajnih odluka, aktivno učestvuješ u razvoju zaposlenih?

Da? Onda je vreme da odabereš karijeru u HR svetu. Ne brini se oko toga kakvo je tvoje prethodno radno iskustvo ili obrazovanje. Zapravo, ono je tvoj adut, jer ti može dati jedinstvenu perspektivu prilikom regrutovanja ljudi i obavljanja HR posla.

Upisni rok je u toku.

Prijavi se, iskoristi priliku i ostvari popust od 50%!

Učitavanje...

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs HR asistent dobijaš po sniženoj ceni od 13800 dinara/mesečno, umesto 27600 dinara/mesečno.

Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 12000 dinara mesečno.

Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 27600 din/mes. 27600din/mes.
Popust 50% 50% + dodatni popust
Promo cena 13800 din/mes. 12000 din/mes.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 27600 din/mes. 27600 din/mes.
Popust 50% 50% + dodatni popust
Promo cena 13800 din/mes. 12000 din/mes.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Rezervacija mesta iznosi 6.000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa.

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48, stan 6, III sprat u Beogradu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Postani deo najvažnijeg sektora kompanije
– upiši kurs HR asistenta!

Za samo 8 nedelja steći ćeš sva potrebna znanja i postati karika bez koje se ne može zamisliti uspešno poslovanje. Posla ima, a kao kvalitetan HR asistent moći ćeš da biraš karijerni put koji tebi odgovara!

Da bi postao polaznik našeg kursa nije ti potrebno prethodno znanje, samo radoznalost i spremnost da se zakorači u novu avanturu!

Prijavi se u toku promotivnog perioda i ostvari popust od čak 50%

Šta čekaš?

Online prijava na kurs: