Tražen i dobro plaćen posao

Upravljanje ljudskim resursima je već 5 godina na samom vrhu liste najboljih poslova u Srbiji.

Potražnja za ovim profilom je izuzetno velika na našem tržištu, bilo da su u pitanju velike kompanije ili manja preduzeća- svima je potreban kvalitetan HR kadar.

Pored toga što je tražena, pozicija HR asistenta pruža mogućnost dobre zarade.

Želiš da postaneš HR asistent? Saznaj šta je tvoj zadatak!

Tvoje glavno poslovno zaduženje u okviru menadžmenta ljudskih resursa nije da upravljaš ljudima, već da pronalaziš i stvaraš kvalitetne i profesionalne kadrove. Svojim radom u selekciji i pomoći prilikom usavršavanja zaposlenih doprinećeš razvoju i ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

U ČEMU JE CAKA?

Nije ti potrebno predznanje, niti bilo kakvo prethodno iskustvo!

Da bi postao HR asistent nije ti potrebno nikakvo predznanje! HR asistent možeš postati bez obzira na svoje prethodno obrazovanje, a znanje koje ćeš steći na kursu biće ti više nego dovoljno da se zaposliš na nekoj od polaznih pozicija u sektoru za ljudske resurse.

 

Sve što je tebi potrebno jeste želja za učenjem i usavršavanjem, a ostalo prepusti nama.

Uvodni kurs iz HR menadžmenta je idealna polazna tačka, koja će ti pružiti mogućnost pronalska prakse ili zaposlenja kao i daljeg profesionalnog razvoja.

Na kursu HR asistenta ćeš naučiti:

 • Sve o procesima i ulozi HR asistenta u sistemu ljudskih resursa
 • Sve o procesima regrutacije, selekcije i edukacije zaposlenih
 • Značaj i način definisanja radne pozicije
 • Kako da napišeš oglas za posao

Odlična prilika da započneš svoju karijeru kao HR asistent, ali i prilika da pređeš na profesionalni nivo usavršavanja gde ćeš ovladati svim veštinama HR profesionalca.

Naš kurs HR asistenta u trajanju od 8 nedelja ti pruža mogućnost da stekneš potrebna znanja i napraviš prvi korak. Tempo održavanja nastave je 2x nedeljno po 90 minuta, radnim danima ili subotom.

Plan rada kursa za HR asistenta obuhvata sledeće:

 • Brendiranje poslodavca – Employer branding
 • Regrutacija i selekcija kandidata, pisanje CV-a, veštine intervjuisanja
 • Socijalne mreže u regrutaciji
 • Simulacija: Veštine intervjuisanja
 • Socijalizacija i orijentacija novozaposlenih –Onboarding
 • Razvoj zaposlenih i treninzi
 • Angažovanost zaposlenih
 • Employee listening
 • Napuštanje organizacije i Alumni mreža

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Kako se pohađa ovaj kurs?

Online nastava se održava UŽIVO preko platforme SKYPE. Svi polaznici obuke se nalaze u Skype grupi, uživo, što znači da je nastava interaktivna i da je svakog trenutka moguće učestvovanje u časovima, zajednički rad na zadacima i diskusija sa predavačem i kolegama iz grupe.

Mesto održavanja Online, putem Skype – a
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Radnim danima i subotom
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Učiš na primerima iz prakse uz iskusne predavače

Naši predavači dolaze sa višegodišnjim iskustvom rada u oblasti ljudskih resursa. Uz praktične primere podeliće svoje znanje iz poslovnog života i pripremiti vas za rad u pravoj firmi. To su osobe koje iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata i zadovoljnih polaznika kursa

unnamed

Dr Sonja Jovanović


Marko Marković je stručnjak za obračun zarada sa bogatim iskustvom u upravljanju ugovorima, honorarima i naknadama. Njegove veštine uključuju izradu i predaju poreskih obrazaca, refundaciju bolovanja, sastavljanje M-4 obrazaca, te saradnju sa PIO fondom i Poreskom upravom.

Marko prati pravnu i poresku regulativu vezanu za zarade, definiše zahteve za promene softvera u oblasti ljudskih resursa i bavi se budžetiranjem ugovorenih zarada. Takođe, kreira detaljne payroll izveštaje i kontroliše obračune, osiguravajući tačnost i pouzdanost finansijskih podataka.

Kao predavač, Marko prenosi praktično iskustvo i duboko razumevanje obračuna zarada, pružajući polaznicima najnovije informacije i veštine potrebne za uspešan rad u ovoj oblasti.

Šta su rekli o nama

O mogućnostima nakon završenog kursa najbolje svedoče naši polaznici

HR industirja nije nedostižna nikome, a kako i ti možeš doći do dobro plaćenog posla, najbolje će ti reći naši polaznici.  

Želiš li da zarađuješ na osnovu svojih socijalnih veština, utičeš na važne aspekte jedne poslovne organizacije, da nadređeni čuju tvoj glas prilikom donošenja značajnih odluka, aktivno učestvuješ u razvoju zaposlenih?

Da? Onda je vreme da odabereš karijeru u HR svetu. Ne brini se oko toga kakvo je tvoje prethodno radno iskustvo ili obrazovanje. Zapravo, ono je tvoj adut, jer ti može dati jedinstvenu perspektivu prilikom regrutovanja ljudi i obavljanja HR posla.

Upisni rok je u toku.

Upis po promotivnim cenama je u roku. Ukupna cena kursa iznosi 298 evra. Kurs je moguće platiti u dve jednake mesečne rate. Ova ponuda važi još:

Učitavanje...

Prijavu možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116061/664-89-64 ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.com.

Postani deo najvažnijeg sektora kompanije
– upiši kurs HR asistenta!

Za samo 8 nedelja steći ćeš sva potrebna znanja i postati karika bez koje se ne može zamisliti uspešno poslovanje. Posla ima, a kao kvalitetan HR asistent moći ćeš da biraš karijerni put koji tebi odgovara!

Da bi postao polaznik našeg kursa nije ti potrebno prethodno znanje, samo radoznalost i spremnost da se zakorači u novu avanturu!

Prijavi se u toku promotivnog perioda i ostvari popust od čak 50%

Šta čekaš?

Online prijava na kurs: