Mnogobrojni polaznici škole Obuke i kursevi, za kratko vreme, stekli su kvalitetna znanja i postali traženi stručnjaci. Želimo da iskažemo poštovanje njihovoj upornosti i želji za napretkom koje su pretočili u dobre karijere. Ređajući svoje poslovne uspehe učinili su ponosnim svoje predavače, pokazali da se znanje uvek isplati i svoju budućnost učinili boljom.

Utisci polaznika

Kompanija Duos Assinos bila je u potrazi za grafičkom dizajnerima koji poseduju takvo znanje da odmah mogu početi sa radom. Rešenje su pronašli u polaznicima kursa grafičkog dizajna Obuka i kurseva. Odmah po završetku obuke, zaposlili su čitavu grupu, a nakon 6 meseci svima su povećali platu.

Po završetku obuke za Excel, naša polaznica Tanja odmah je dobila posao u poznatoj kompaniji Loreal, na poziciji junior HR specialist.

SEO stručnjaci za prilagođavanje sadržaja web stranica za internet pretraživače sve su traženiji na našem tržištu, a ima ih malo. Za potrebe novosadske kompanije Four Dots, škola Obuke i Kursevi obučila je polaznike za korišćenje novih tehnologija SEO optimizacije. Dvoje polaznika sa kursa odmah je ušlo u najuži izbor i dobilo posao u ovoj kompaniji. Poslušajte njihova iskustva.

Dragoš je, zahvaljujući obuci, uspeo da napravi veliki iskorak u svojoj karijeri i pronađe zanimanje koje ga u potpunosti ispunjava.

Jelena, isprva, nije imala velika očekivanja. Ali, sve se promenilo nakon samo mesec dana obuke i brzog dobijanja posla.

Uspesi polaznika naše škole rastu iz dana u dan. Polaznica kursa naprednog Excela, uz pomoć znanja stečenog u našoj školi, lako se zaposlila u poznatoj srpskoj kompaniji Jaffa. Pogledajte šta ona ima da kaže o svom iskustvu u Obukama i kursevima, poslu i tome kako joj je obuka promenila život.

Malo volje, vežbe, rada, truda i 8 dana učenja vratilo je ovim ljudima osmehe na lica  i učinilo njihovu budućnost lepšom i izvesnijom. Obuke i kursevi u saradnji sa kompanijom Red Lion iz Izraela zahvaljujući konceptu „Obukom do posla”, zaposlilo je veliki broj polaznika škole na poziciju Customer care support. Pogledajte deo polaznika obuke iz poslovnih veština koji su se zaposlili u Red Lion kompaniji. Pošaljite i Vi svoju biografiju i uvećajte šansu da dobijete posao: cv@poslovnasavrsenost.rs