Vođenje projekta ili planiranje kompleksnih događaja zahteva preciznost i predanost. Kompanije su prepoznale važnost angažovanja menadžera iz ovih oblasti kako bi osigurale besprekornu realizaciju poslovnih procesa. Zbog toga su stručnjaci iz ovih oblasti postali ne samo traženi, već i izuzetno dobro plaćeni.


U skladu sa aktuelnim trendovima, rastućim zahtevima tržišta i ciljem olakšavanja ljudima da pronađu, promene ili unaprede svoje karijere, organizovali smo jedinstvenu obuku za one koji žele da se upuste u svet organizacije događaja i projektnog menadžmenta.

Zašto se prijaviti?

 • Nema potrebe za diplomom fakulteta: Za pohađanje obuke nije potrebna diploma fakulteta, niti predznanje iz oblasti organizacije događaja ili upravljanja projektima.
 • Praktično znanje iz prve ruke: Program obuke zasnovan je na primerima iz prakse, omogućavajući ti da odmah primeniš naučeno u poslu i životu.
 • Individualna podrška: Interaktivna nastava omogućava ti da postavljaš pitanja predavaču i dobiješ odgovore u realnom vremenu.
 • Mogućnosti za zaposlenje: Za najbolje polaznike postoji mogućnost zapošljavanja u renomiranim partnerskim kompanijama ili čak preko našeg predavača.

Ako sebe vidiš u oblasti projektnog menadžmenta i organizacije događaja, ovo je prava prilika za tebe!

Razlozi organizovanja događaja razlikuju se u zavisnosti od delatnosti preduzeća. Najčešći su:

• podizanje zapaženosti u javnosti
• stvaranje odnosa poverenja
• jačanje imidža firme
• zbližavanje sa klijentima
• nagrađivanje zaposlenih
• promocija proizvoda ili usluge.

Za 5 nedelja, korak po korak kroz svaki segment vođenja projekta, steći ćeš odmah primenjivo znanje potrebno svakoj kompaniji.

Naučićeš samostalno da isplaniraš, uspešno realizuješ, iskontrolišeš i proceniš učinak svakog događaja.

Tempo nastave je 2x nedeljno radnim danima (utorak i četvrtak) u trajanju od 3 sata (18:00 do 21:00h).

Mesto održavanja Online, putem Skype – a
Trajanje kursa 5 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Utorak i četvrtak od 18:00 – 21:00
Fond časova 30
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Koje su prednosti pohađanja obuke?

 

Pohađanje obuke otvara vrata mnogim mogućnostima u svetu event i projektnog menadžmenta. Nakon obuke, stičeš znanje i veštine potrebne za uspešno organizovanje događaja i vođenje projekata. Kao event project menadžer, imaćeš autonomiju da kreiraš raznovrsne događaje i efikasno upravljaš timom i procesima.

Ova oblast nudi praktično neograničene karijerne puteve. Možeš raditi samostalno ili pronaći posao u kompanijama koje se bave organizacijom događaja, kao i u sve više marketing i event agencija koje su u potrazi za stručnjacima.

Za najbolje polaznike, otvaraju se vrata zapošljavanja kroz saradnju sa našim predavačem Borisom Kolakovićem, koji je već zaposlio nekoliko istaknutih polaznika u marketing agenciji MPG Plus, kao i u drugim kompanijama sa kojima sarađuje.


Za sve informacije o mogućnostima stručne prakse, obrati se karijernom centru našeg centra na broj telefona 011/4096-125.

Plan i program

Obuka - Menadžment događaja i upravljanje projektima, je jedinstvena na našem tržištu i čine je sledeće oblasti:

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

 • Organizacija specijalnih događaja
 • Planiranje i organizacija događaja
 • Virtuelni događaji: zašto ih i kada organizovati
 • Event menadžer
 • Tender/Pitch nadmetanje – kako do novih projekata
 • Razumevanje i pisanje brifova
 • Kreiranje budžeta projekta
 • PR, marketing i promocija događaja
 • Promotivne tehnike oglašavanja
 • Tema, datum, vreme i mesto događaja
 • Organizacija keteringa
 • Audio produkcija i tonska realizacija muzičkog nastupa
 • Izrada scenografije, brendiranje postora i drugih lokacija
 • Konsekutivno i simultano prevođenje
 • Kontakt osoba na događaju
 • Ključni elementi za kreiranje uspešnih događaja
 • Evaluacija i merenje učinka događaja
 • Kako se nositi sa stresom u event industriji
 • Workshop – rad u grupama na realnom projektu

Boris Kolaković 

Boris Kolaković ima dve decenije iskustva u marketingu i menadžmentu, pa je tako ponosno zaslužio svoju neformalnu titulu “Experience Maker”. Radeći u kreativnoj industriji na planiranju i organizaciji različitih događaja, Boris je bio u prilici da sarađuje sa više desetina domaćih i internacionalnih kompanija, i učestvuje u kreiranju njihove vizije i realizaciji njihovih ideja. Samo neki od njih su i Philip Morris Internatonal, Vip Mobile (A1), Avon, Nestle, Imlek, Frikom, LG, FIAT, H&M, Samsung, Dell, Lafarge, ProCredit banka, Erste banka, USAID, UniCredit Bank, itd.


Osim funkcije Generalnog direktora u kompaniji “Poslovna savršenost”, Boris je osnivač i CEO agencije “Smart Choice”, specijalizovane za event i projektni menadžment.


U proteklih sedam godina Boris je pružio obuku stotinama polaznika, a većina od njih su postali uspešni menadžeri. Takođe, Boris je svoje dvadesetogodišnje iskustvo usmerio na unapređenje internih rezultata kompanija, kroz predavanja na stručnim seminarima sa aktuelnom temom "Employee engagement – motivišite zaposlene da učestvuju u kompanijskim aktivnostima".

Online nastava

Predavanja nisu snimljena već se održavaju online uživo, što ti daje mogućnost da postavljaš pitanja predavaču i odmah dobiješ odgovore na njih. Takođe, bićeš u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Nakon svakog predavanja, polaznici će dobijati deo prezentacije i materijale koji su obrađeni na predhodnom času.
Napomena: Ne postoji mogućnost snimanja materijala sa predavanja.

Obezbeđeni su: online sertifikat (minimum 80% prisustva), materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.

Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skype-a, ceni i prijavi možeš nam se obratiti na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Upisni rok je u toku.

Iskoristi popust, jer možeš uštedeti čak 35%!

Učitavanje...

Puna cena obuke iznosi 33.800 dinara.

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i obuku dobijaš po sniženoj ceni 22.000 dinara.

Prva rata iznosi 11.000 dinara koju je potrebno uplatiti najkasnije 7 dana pre početka kursa, dok se druga rata plaća početkom treće nedelje obuke.

Uplata se može izvršiti online putem predračuna/uplatnice ili na licu mesta u prostorijama škole, ulica Lomina 48, stan 6, III sprat u Beogradu. Obuku je moguće platiti karticama i čekovima na više mesečnih rata.

Prisustvo na obuci se može otkazati najkasnije 5 dana pre početka obuke ili se iskoristiti u narednom roku. U slučaju otkazivanja obuke od strane polaznika pre navedenog roka, škola ima pravo da zadrži uplaćen iznos za obuku.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011 40-82-116, 061 664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +381 69 671 084.

Skoro svaka firma danas, bez obzira čime se bavi, ima potrebu za angažovanjem osobe koja će se baviti organizacijom različitih događaja i vođenjem projekata, odnosno event project menadžerom.

 

Savladaj ovaj zanimljiv i dinamičan posao kroz praktične primere, korak po korak. Iskoristi priliku da učiš od predavača iz prakse, sa velikim iskustvom.

Online prijava na kurs: