Web dizajn / programiranje – radovi polaznika

Ana Vasiljević

Znanje web dizajna stečeno u Obukama i kursevima Ana je pretočila u privlačan sajt o orijentalnom plesu kojim je fascinirana. Kombinacija odlično uklopljenih boja, dizajna web prezentacije i ostvarene funkcionalnosti Anin sajt čine vrednim hvale.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad

Vuk Savić

Da se trud, rad i učenje uvek isplate svedoči rad Vuka Savića koji je, za kratko vreme, ovladao veštinom pravljenja dobrih sajtova. Njegov prvi rad vezan je za internet stranicu koja se bavi svetom svetski poznatih bubnjara i predstavlja model web sajta sa kojim se ne može pogrešiti.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Jelena Satava

Ljubav prema putovanju i avanturistički duh Jelena je ulila u svoj prvi web sajt o čudima svetskih prestonica. Birajući pastelne boje i umirujuće slike, svojim sajtom vodi nas na put oko sveta i golica maštu posetilaca, pozivajući ih u nove avanture.
Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Aleksandar Simić

Iako, na prvi pogled, njegov sajt deluje mračno, Aleksandar je svojim poznavanjem web dizajna, obožavaocima horor filma pružio pravo zadovoljstvo. Naučenja znanja primenio je na najbolji način i svojim sajtom Horror geeks dočarao atmosferu horora.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Milan Stevanović

Ciljajući ljude zainteresovane za zdrave organske proizvode, Milan je napravio web stranicu koja pruža preglednost i laku navigaciju kroz sajt. Precizno odmeravajući veličinu elemenata na sajtu, uspeo je da napravi jednostavan dizajn web sajta koji pruža maksimalnu funkcionalnost.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Jevrem Tomić

Vodeći se krilaticom da je hrana užitak za sva čula Jevrem modernim vizuelnim identitetom svog web sajta za restoran, otvara apetit i mami goste na svakom koraku. Pazite se dok posmatrate njegov rad, naročito ukoliko ste gladni ili držite dijetu.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Nemanja Vrcaj

Strah od zubara jednostavno nestaje kada pogledate Nemanjin web sajt. Odabir kombinacije plavih i belih tonova deluje umirujuće i uliva sigurnost i poverenje u znanje lekara, čineći da im sa lakoćom poverimo brigu o zdravlju naših zuba.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Nemanja Golubović

Ako sanjate o tropskim krajevima i toplim morima Nemanjina vizija tropskog raja izgledaće vam kao da je napravljena čitanjem vaših misli. Odlično uklopljene boje koje asociraju na opuštenost, a izbor fotografija vas mami. Idealna kombinacija za sajt turističke agencije.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Dejan Atanasovski

Kombinacija profesionalnog sajta i izgleda koji karakteriše kreativne umove krasi Dejanov sajt. Svaka strana pažljivo je osmišljena u skladu sa porukom koju sajt želi da prenese klijentima i uliva poverenje u znanje i stručnost budućih poslovnih partnera.
Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.