Da li si znao da su plate osoba koje su vešte sa Excel programom veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao, ali o Excel-u ne znaju ništa? Većina firmi odlično poznavanje rada u Excel programu postavlja kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje.

Danas je svakoj firmi potrebna osoba vešta i brza u baratanju tabelama i grafikonima. Radnici koji poseduju takva znanja ne samo da mogu brže obavljati posao, već im se pruža mogućnost da ciljaju na bolje i plaćenije pozicije u firmi.

Ukoliko želiš da stekneš prednost u odnosu na druge i da se od njih razlikuješ po nečemu zaista bitnom, kurs za rad u Excel-u je prava stvar za tebe.

Obuka za napredni Excel pravi je izbor svake perspektivne osobe koja je željna rada i poslovnog napredovanja u bilo kojoj branši – od komercijalista i revizora, preko dizajnera, finansijskih analitičara, bankara i konsultanata, pa sve do naučnih radnika, bibliotekara, nastavnika, profesora, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera.

Obuka za napredni Excel

Obuka traje 4 nedelje. Dinamika rada je 2x nedeljno po sat i po. Časovi se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim i večernjim satima) i subotom (prepodnevni ili rani popodnevni termini).

Program obuke za napredni Excel prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u svom poslu, ali i nezaposlenim licima radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje.

Lekcije su kratke i jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse, koji će ti pomoći da lako razumeš gradivo i primeniš stečeno znanje. Po završetku obuke bićeš osposobljen za korišćenje različitih naprednih Excel funkcija, da praviš složene proračune, izveštaje o prodaji, kreditne obračune, inventare, vodiš radne sveske, kontakt liste, rokovnike, platne liste, baze podataka i još mnogo toga.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Detaljan plan rada na kursu Napredni Excel:

Tokom kursa „Napredni Excel” naučićeš:

-POČETAK RADA U EXCEL-u
izgled ekrana, prečice na tastaturi, unos podataka, različiti tipovi podataka, kreiranje i čuvanje bazičnog dokumenta

-OSNOVNE RAČUNSKE OPERACIJE
kreiranje formula, opcija Insert Functions, kopiranje formula, apsolutno i relativno adresiranje

-PRILAGOĐAVANJE RADNOG LISTA
ubacivanje i brisanje ćelija, redova i kolona, search, find i replace opcije, opcija proofing

-FORMATIRANJE RADNOG LISTA
formatiranje ćelija. Primena stilova i tema, osnovno uslovno formatiranje

-PRIPREMA ZA ŠTAMPU
opcije Print i Preview, Page Layout, Headers i Footers, Scaling

-UPRAVLJANJE RADNOM SVESKOM
insert, copy i move radnog lista

-FUNKCIJE
logičke funkcije, funkcije za datum i vreme, funkcije za tekst, rad sa opsezima

-FUNKCIJE
logičke funkcije, funkcije za datum i vreme, funkcije za tekst, rad sa opsezima

-LISTE PODATAKA
opcije Sort i Filter, kreiranje tabela podataka

-PROVERA PODATAKA
primena složenijih i naprednih uslovnih formatiranja

-VIZUELIZACIJA PODATAKA
kreiranje grafikona, izmena i formatiranje grafika

-NAPREDNE FUNKCIJE
funkcije IF, LOOKUP, VLOOKUP i HLOOKUP, kombinacija funkcija

-PIVOT TABELE
kreiranje Pivot tabela, analiza podataka

-RAD SA VIŠE RADNIH LISTOVA I RADNIH SVESAKA
linkovi, spoljne veze, konsolidacija podataka

-DELJENJE I ZAŠTITA RADNE SVESKE
linkovi, spoljne veze, konsolidacija podataka

-EXCEL AUTOMATIZACIJA
validacija podataka, Invalid data

-ŠTA AKO ANALIZA
opcije Scenario manager, Goal Seek, Solver

-POWER PIVOT
kreiranje Data modela, kreiranje kalkulisanih polja, Power pivot tabele i grafici

-MACRO
opcija Record Macro

-ZAVRŠNI TEST
testiranje polaznika

Više o predavačima na obuci za napredni Excel

Vesko Vasiljević

je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Pavle Jarić

je master inženjer organizacionih nauka iz oblasti informacionih sistema i tehnologija. Iako je više od 10 godina proveo na strani biznisa, pokrivajući oblasti kao sto su prodaja i nabavka, istovremeno je zalazio i u sferu IT-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednim prenošenjem znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, aktivnim učešćem u IT projektima a kasnije i u formi trenera za ICT veštine. Danas svoje poslovne uspehe gradi u IT funkciji najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji, pokrivajući kako odrzavanje, tako i razvoj i upravljanje razvojem infomacionih sistema. Poslednjih nekoliko godina realizovao je značajan broj obuka sa više od hiljadu polaznika.

Online kurs naprednog Excel-a

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 4 nedelje, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Iskoristi promotivnu cena naprednog Excel kursa

Upisni rok je u toku. Puna cena kursa napredni Excel iznosi 18277 dinara. Za sve prijave dok traje promotivni period dajemo 35% popusta na kurs te dobijaš obuku po ceni od 11880 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike sa popustom iznosi 10.800 dinara.

Učitavanje...
Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 18277 din. 18277din.
Popust 35% 35% + dodatni popust
Promo cena 11880 din. 10800 din.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 18277 din. 18277 din.
Popust 35% 35% + dodatni popust
Promo cena 11880 din. 10800 din.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa.

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Excel je jedan od najpopularnijih programa na svetu i koristi se u praktično svakom preduzeću za baratanje tabelama i grafikonima.

Ako si pokušao da sam “čeprkaš” po ovom programu, pri samom pomenu reči Excel, možda dobiješ blagi grč u stomaku, sećajući se koliko ti se sve činilo nejasnim i zbrkanim.

Zahvaljujući kursu za napredni Excel u Beogradu, koji organizuje škola Obuke i kursevi, sada i ti možeš postati stručan za rad u Excel-u i to izuzetno brzo i bez velikih napora.

Online prijava na kurs: