Da li si znao da su plate osoba koje su vešte sa Excel programom veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao, ali o Excel-u ne znaju ništa? Većina firmi odlično poznavanje rada u Excel programu postavlja kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje.

Danas je svakoj firmi potrebna osoba vešta i brza u baratanju tabelama i grafikonima. Radnici koji poseduju takva znanja ne samo da mogu brže obavljati posao, već im se pruža mogućnost da ciljaju na bolje i plaćenije pozicije u firmi.

Ukoliko želiš da stekneš prednost u odnosu na druge i da se od njih razlikuješ po nečemu zaista bitnom, kurs za rad u Excel-u je prava stvar za tebe.

Obuka za napredni Excel pravi je izbor svake perspektivne osobe koja je željna rada i poslovnog napredovanja u bilo kojoj branši – od komercijalista i revizora, preko dizajnera, finansijskih analitičara, bankara i konsultanata, pa sve do naučnih radnika, bibliotekara, nastavnika, profesora, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera.

Obuka za napredni Excel

Obuka traje 4 nedelje. Dinamika rada je 2x nedeljno po sat i po. Časovi se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim i večernjim satima) i subotom (prepodnevni ili rani popodnevni termini).

Program obuke za napredni Excel prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u svom poslu, ali i nezaposlenim licima radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje.

Lekcije su kratke i jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse, koji će ti pomoći da lako razumeš gradivo i primeniš stečeno znanje. Po završetku obuke bićeš osposobljen za korišćenje različitih naprednih Excel funkcija, da praviš složene proračune, izveštaje o prodaji, kreditne obračune, inventare, vodiš radne sveske, kontakt liste, rokovnike, platne liste, baze podataka i još mnogo toga.

Mesto održavanja Beograd i Online
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Detaljan plan rada na kursu Napredni Excel:

Tokom kursa „Napredni Excel” naučićeš:

 • Kopiranje formula
 • Automatsko popunjavanje
 • Paste, kopiranje i brisanje formata
 • Područje štampe
 • Poruke o greškama
 • Imenovanje
 • Protekcije
 • Subtotal
 • Validacija
 • Konsolidacija
 • Uslovno formatiranje
 • Funkcije
 • IF funkcija
 • Liste podataka
 • Složene funcije
 • Napredne funkcije
 • Pivot tabele
 • Dijagrami
 • Goal seek i Solver

Više o predavačima na obuci za napredni Excel

Vesko Vasiljević

je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Pavle Jarić

je master inženjer organizacionih nauka iz oblasti informacionih sistema i tehnologija. Iako je više od 10 godina proveo na strani biznisa, pokrivajući oblasti kao sto su prodaja i nabavka, istovremeno je zalazio i u sferu IT-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednim prenošenjem znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, aktivnim učešćem u IT projektima a kasnije i u formi trenera za ICT veštine. Danas svoje poslovne uspehe gradi u IT funkciji najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji, pokrivajući kako odrzavanje, tako i razvoj i upravljanje razvojem infomacionih sistema. Poslednjih nekoliko godina realizovao je značajan broj obuka sa više od hiljadu polaznika.

Online kurs naprednog Excel-a

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 4 nedelje, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Iskoristi promotivnu cena naprednog Excel kursa

Upisni rok je u toku. Puna cena kursa napredni Excel iznosi 9800 dinara. Za sve prijave dok traje promotivni period dajemo 40% popusta na kurs te dobijaš obuku po ceni od 5900 dinara.

Učitavanje...
Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 9800 din. 9800 din.
Popust 40% 40%
Promo cena 5900 din. 5900 din.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 9800 din. 9800 din.
Popust 40% 40%
Promo cena 5900 din. 5900 din.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka obuke ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Excel je jedan od najpopularnijih programa na svetu i koristi se u praktično svakom preduzeću za baratanje tabelama i grafikonima.

Ako si pokušao da sam “čeprkaš” po ovom programu, pri samom pomenu reči Excel, možda dobiješ blagi grč u stomaku, sećajući se koliko ti se sve činilo nejasnim i zbrkanim.

Zahvaljujući kursu za napredni Excel u Beogradu, koji organizuje škola Obuke i kursevi, sada i ti možeš postati stručan za rad u Excel-u i to izuzetno brzo i bez velikih napora.

Online prijava na kurs: