Osnovne tehnike za efikasnost

Počinjemo sa temeljima koji štede vreme: kopiranje formula, automatsko popunjavanje i napredne metode za rad sa formatima. Ove veštine su ključne za svakog ko želi da poveća svoju produktivnost u Excelu, čineći izveštaje preciznijim i vizuelno privlačnijim.

Prilagođavanje i zaštita podataka

Učimo vas kako da prilagodite izveštaje specifičnim potrebama vaše publike, koristeći područja štampe, imenovanje i protekcije za očuvanje vaših podataka. Savladaćete tehnike za efikasno dijagnostikovanje i ispravljanje grešaka, što vodi bržoj i tačnijoj analizi.

Napredne analitičke sposobnosti

Naučite kako da sumirate podatke koristeći funkcije kao što su Subtotal i Konsolidacija i kako da implementirate validaciju podataka. Usavršite korišćenje uslovnog formatiranja, IF funkcija i lista podataka za složene analize koje donose dublje uvide.

Moć Pivot tabela i dijagrama

Pivot tabele i dijagrami su ključni za sintezu i vizualizaciju podataka. Otkrijte kako ovi alati mogu pomoći u brzom sumiranju i analizi velikih količina podataka, čime se olakšava donošenje informisanih odluka.

Rešavanje kompleksnih problema

Goal Seek i Solver su alati koji vam omogućavaju da rešavate složene analitičke probleme i optimizujete poslovne procese. Naučite kako da efikasno koristite ove alate za postavljanje ciljeva i pronalaženje najboljih rešenja.

Zašto da izaberete Naprednu Excel obuku?

Obuka Napredni Excel je dizajnirana da pruži praktične veštine primenljive odmah. Namenjena je svima u kompanijama i organizacijama koji teže da unaprede svoje analitičke sposobnosti i donošenje odluka. Kroz interaktivne radionice, radite na realnim poslovnim scenarijima, čineći znanje direktno primenljivim.

Personalizovano učenje i stručno vođenje

Naš tim čine iskusni profesionalci posvećeni vašem uspehu. Bez obzira na vaš trenutni nivo, prilagodićemo obuku vašim potrebama, garantujući da svako može da napreduje.

Strategije za rešavanje problema

Naučite ne samo kako da koristite alate, već i kako da razvijate strategije za efikasno rešavanje problema, predviđanje potencijalnih izazova i upravljanje velikim količinama podataka.

Pridružite se našoj obuci


„Otključajte Excel ekspertizu: transformišite poslovanje i usmerite budućnost Vaše organizacije“ nije samo slogan; to je naša misija i ono što možete očekivati od naše obuke. Sa pravim alatima, strategijama i znanjem, možete transformisati način na koji vaša organizacija koristi podatke, donosi odluke i planira svoju budućnost.

Kontaktirajte nas


Ako ste spremni da unapredite svoje veštine i postavite sebe i vašu organizaciju na put ka uspehu, kontaktirajte nas danas. Obezbedite svoje mesto na putu ka Excel stručnosti i budite vođa u transformaciji poslovanja kroz moć podataka.

Detaljan plan rada na kursu Napredni Excel:

Tokom kursa „Napredni Excel” naučićeš:

 • Kopiranje formula
 • Automatsko popunjavanje
 • Paste, kopiranje i brisanje formata
 • Područje štampe
 • Poruke o greškama
 • Imenovanje
 • Protekcije
 • Subtotal
 • Validacija
 • Konsolidacija
 • Uslovno formatiranje
 • Funkcije
 • IF funkcija
 • Liste podataka
 • Složene funcije
 • Napredne funkcije
 • Pivot tabele
 • Dijagrami
 • Goal seek i Solver

Više o predavačima na obuci za napredni Excel

Pavle Jarić

je master inženjer organizacionih nauka iz oblasti informacionih sistema i tehnologija. Iako je više od 10 godina proveo na strani biznisa, pokrivajući oblasti kao sto su prodaja i nabavka, istovremeno je zalazio i u sferu IT-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednim prenošenjem znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, aktivnim učešćem u IT projektima a kasnije i u formi trenera za ICT veštine. Danas svoje poslovne uspehe gradi u IT funkciji najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji, pokrivajući kako odrzavanje, tako i razvoj i upravljanje razvojem infomacionih sistema. Poslednjih nekoliko godina realizovao je značajan broj obuka sa više od hiljadu polaznika.

Istražite kako do specijalne ponude za obuku Naprednog Excela

Za detalje o ceni obuke, pozivamo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@obukeikursevi.com ili telefonom na brojeve 011 408 21 16, 061 664 89 64. Cena obuke zavisi od nekoliko faktora: broja prijavljenih polaznika, lokacije održavanja obuke (bilo u vašim prostorijama ili našem centru), formata obuke (online ili licem u lice), dužine trajanja kursa, sadržaja programa, kao i bilo kojih drugih specifičnih zahteva koje možda imate. Naš cilj je da obuku potpuno prilagodimo vašim potrebama, obezbeđujući optimalnu vrednost i efikasnos

Učitavanje...

Napredni Excel: Ovladajte podacima, pobedite na tržištu


Ne propustite priliku da investirate u sebe i svoju organizaciju. Pridružite se našoj obuci „Napredni Excel“ i zajedno sa nama pređite put od osnovnih do naprednih veština koje će vas odvojiti od konkurencije i omogućiti vam da maksimalno iskoristite potencijal vaših podataka. Vaši podaci su već tu, čekajući da budu otključani. Dozvolite nam da vam pokažemo kako.

Pošaljite upit: