Postani kreator neodoljivog sadržaja za web

Važnost copywritinga leži u moći koju pažljivo birane reči imaju za podizanje svesti o nekom brendu, buđenje motivacije kod potencionalnog kupca i naravno – prodaju. Zato su ljudi sa ovim znanjem veoma traženi i neophodni svakoj firmi koja želi da ostvari i održi uspeh.

Na obuci za Copywritera, savladaćeš umetnost prodaje rečima na prirodan i zabavan način, koji privlači i osvaja kupce. Naučene veštine moći ćeš da primenjuješ za razvoj sopstvenog biznisa, freelance projekte ili u okviru marketinških agencija i marketing sektora kompanija.

Šta ćeš naučiti na kursu Copywritinga?

Obuka za Copywritera je radioničarskog tipa, osmišljena tako da naučiš mnoštvo primenjivih stvari za pisanje efektnih prodajnih tekstova, kao i sadržaja za društvene mreže, newslettere, prodajne stranice, reklame i blogove. Nakon obuke, razumećeš principe pisanja za web i različite elemente efikasnog copy-ja, što će ti omogućiti da pišeš tako da ti čitaoci veruju. Imaćeš sve potrebno znanje da samostalno kreiraš sadržaj i odmah otpočneš građenje uspešne copywriting karijere.

Na obuci za Copywritera naučićeš kako da: 

 • Razumeš ciljnu grupu kojoj se obraćaš
 • Kreiraš uverljiv copy
 • Pišeš tekstove koji prodaju
 • Napraviš sadržaj za web sajtove
 • Pišeš tekstove za blog
 • Primenjuješ osnovna SEO pravila
 • Uređuješ i kontroliš tekstove.

Uz želju za učenjem i napredovanjem - tvoje mogućnosti za uspeh su beskonačne

Da li je ova obuka za tebe?

Bez obzira na to da li si potpuni početnik ili već imaš nekog iskustva u copywritingu, ili nekoj drugoj oblasti, program obuke je osmišljen tako da ti pomogne da naučiš i usavršiš prodaju rečima.

Ukoliko govoriš jedan ili više stranih jezika, obuka je idealna prilika da stvoriš prilike za rad sa inostranim klijentima ili za inostrane firme.

Saznaćeš sve što ti je potrebno da odmah nakon završetka obuke zakucaš na vrata agencija i kompanija ili da otpočneš freelance posao.

Imaćeš ogromne mogućnosti da postaneš jedna ili jedan od naših brojnih polaznika koji su nakon kursa razvili svoju copywriting karijeru u marketinškim agencijama, istaknutim kompanijama i sopstvenim biznisima.

Sjajna vest je i to da ti kompanija Marketarica, odmah nakon uspešno završene obuke, pruža šansu da otpočneš svoju copywriting karijeru – automatski ulaziš u proces selekcije za zaposlenje u kompaniji Marketarica. Za sve informaciji o mogućnosti zaposlenja pozovi na 0616648964.

Detaljan plan rada na Copywriting kursu:

Obuka za Copywritera traje 8 nedelja. Tempo rada podrazumeva 2 predavanja nedeljno, od po 2 školska časa (90 minuta), tako da imaš dovoljno vremena da usvojiš sve relevantne tehnike i veštine.

Plan obuke je kreiran od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

Praktičan deo kursa je osmišljen kao primena svega naučenog: svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta). Na ovaj način, dobijaš kvalitetno, praktično znanje i referencu koju po završetku obuke možeš ponosno dodati u svoj portfolio.

Ukoliko se tokom obuke istakneš kao jedna ili jedan od najboljih polaznika, imaćeš priliku da konkurišeš na otvorene pozicije u marketing agencijama sa kojima naša škola sarađuje.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Teme koje se obrađuju na kursu:

 • Uvod u copywriting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
 • Pravila prodajnog pisanja
 • Osnovna struktura uverljivog teksta
 • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
 • Uređivanje i kontrola teksta
 • Pisanje za web sajt
 • Copywriting i online advertising
 • Pisanje tekstova za blog.

Kako izgleda obuka za Copywritera?

Obuku možeš pohađati dolascima u naše obrazovne centre u Beogradu ili Novom Sadu, online, ili kombinovano - tradicionalan vid predavanja (dolasci u obrazovne centre) i online.

Online nastava se održava UŽIVO preko platforme SKYPE.

Svi polaznici obuke se nalaze u Skype grupi, uživo, što znači da je nastava interaktivna i da je svakog trenutka moguće učestvovanje u časovima, zajednički rad na zadacima i diskusija sa predavačem i kolegama iz grupe.

VAŽNO: predavač nije samo osoba koja priča lekcije. Naprotiv, u pitanju je vrhunski stručnjak koji sa tobom deli savete, iskustva i odgovore o svemu u vezi sa copywritingom.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Učićeš od profesionalnih copywritera sa višegodišnjim iskustvom

Tokom više od decenije poslovanja, ostvarili smo brojne saradnje sa vrhunskim stručnjacima iz različitih oblasti rada. Tako se danas možemo pohvaliti izuzetnim ljudima, stručnim u svojim sferama i veštim u prenošenju znanja, koji su na pozicijama predavača u našoj školi.

Više o predavaču na obuci

Anđelka Popadić

PR i Account manager. Trenutno radi u PR agenciji AS Communications, a oseća da je copywriter dosta dugo, verovatno od kada je naučila da čita i piše, samo je vremenom uz razne edukacije, doškolovanja, kurseve, obuke, sertifikate naučila kako da pisana reč postane alat zarade. U svakodnevnom agencijskom radu susreće sa kreiranjem slogana, pr tekstova, govora, moderacija, intervjua, PR kampanja, sadržaja za društvene mreže, web sadržaja… Sarađuje sa još dosta poznatih agencija i nevladinih organizacija u domenu copywriting-a pa je i lista zadovoljnih klijenata duga, sve to je čini podobnom da svoja iskustva i znanja prenese dalje, jer lepota je u deljenju. Anđelka će vam na praktičan i zanimljiv način objasniti sve što treba da znate o poslu zvanom “copywriting” i kako da s reči pređete na dela.

Kristina Nosović

Kristina Nosović je marketing menadžer sa više od 8 godina iskustva u oblasti marketinga i komunikacija. Njena profesionalna karijera započela je u ulozi kopirajtera, što je postavilo temelje za njenu strast prema pisanju i efektivnom komuniciranju. Nakon što je nekoliko godina provela radeći u marketinškoj agenciji, gde je napredovala od pozicije kopirajtera, preko account menadžera, do lidera odeljenja digitalnog marketinga, Kristina je prešla na specijalističke pozicije unutar gaming i IT industrije. Trenutno je zaposlena kao marketing menadžer u kompaniji ALAS d.o.o. gde vodi inostrane projekte. Tokom svoje karijere, Kristina je demonstrirala ekspertizu u kreiranju i vođenju velikih integrisanih kampanja za klijente iz različitih industrija, uključujući automobilsku, prehrambenu, poljoprivrednu, gejming industriju, obrazovanje, i mnoge druge. Osim toga, poseduje iskustvo u organizaciji događaja, što smatra jednom od svojih omiljenih disciplina unutar marketinga. Kristina nije samo profesionalac u svetu marketinga; ona je takođe profesor srpskog jezika i književnosti. Ova kombinacija stručnosti daje joj jedinstvenu perspektivu kada je reč o kreiranju sadržaja. Njena strast za jezikom i književnošću ogleda se i u njenoj impresivnoj ličnoj biblioteci koja broji preko 600 različitih naslova.

Šta su rekli o nama

Utisci i priče polaznika obuke za Copywritera

Upisom na obuku dobijaš:

 • odmah primenjiva znanja
 • snimke predavanja
 • PDF materijale
 • vredna poznanstva sa predavačima i polaznicima
 • mogućnost prakse ili zaposlenja*

*Dodatne informacije o mogućnostima prakse i zaposlenja nakon obuke za Copywritera možeš dobiti pozivom na 011/40-82-116 ili 061/664-89-64.

Prijavi se i ostvari 30% popusta na kurs copywriting-a

Učitavanje...

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs dobijaš po sniženoj ceni od 11200 dinara/mesečno, umesto 16000 dinara/mesečno.

Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10500 dinara mesečno.

Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 16000 din/mes. 16000din/mes.
Popust 30% 30% + dodatni popust
Promo cena 11200 din/mes. 10500 din/mes.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 16000 din/mes. 16000 din/mes.
Popust 30% 30% + dodatni popust
Promo cena 11200 din/mes. 10500 din/mes.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Rezervacija mesta iznosi 6.000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa.

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48, stan 6, III sprat u Beogradu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Postani kreator neodoljivog sadržaja za web

Sticanjem znanja o copywritingu, otvaraš vrata brojnim mogućnostima za poslovni rast. Moći ćeš da unaprediš i razviješ sopstveno poslovanje ili da pomažeš biznisima da njihove poruke, usluge i proizvodi stignu do pravih ljudi.

Iskoristi priliku da kreiraš svoj uspeh. Vidimo se na obuci!

Online prijava na kurs: