Cilj ove dvodnevne radionice (2 dana po 3 sata) je da obuči kopirajtere koji nisu izvorni govornici engleskog jezika da uz upotrebu najnovijih AI alata pišu ubedljivo i efikasno za internacionalno tržište, prevazilazeći jezičke barijere i zarađujući natprosečne zarade. Učesnici će naučiti kako da primene moderne tehnologije i AI alate, dostupne u besplatnim i plaćenim verzijama, da kreiraju sadržaj koji parira onom izvornih govornika.


Ako ste ikada sanjali da vaši tekstovi zvuče kao da su pisani od strane izvornog govornika engleskog jezika, čak i ako vaše poznavanje jezika nije na najvišem nivou, imamo rešenje za vas.

Zašto je ova radionica savršena prilika za vas?

U okviru ove jedinstvene dvodnevne radionice, otkrićete kako savremene tehnologije i alati zasnovani na veštačkoj inteligenciji mogu da preobrate vaš pristup pisanju i otvore vam vrata za saradnju sa klijentima širom sveta. Bez obzira na vaše trenutno znanje engleskog jezika, naučićete kako da svoje ideje izrazite jasno, ubedljivo i sa lakoćom izvornog govornika engleskog jezika.

Tokom dva intenzivna dana, bićete uronjeni u svet veštačke inteligencije i njenih aplikacija u copywritingu.

Evo šta ćemo pokriti:

 • Odgovorićemo na pitanje šta je AI model za obradu jezika i kako on funkcioniše, te kako na najbolji način komunicirati sa ovakvim jezičkim botovima.
 • Kako ChatGPT može da vam pomogne da istražujete tržište, kreirate strategije, pišete naslove i sadržaj koji privlači pažnju, te kako da iskoristite AI za generisanje ideja i sadržaja za društvene mreže, newsletter – e, ali i kako da uz pomoć njega prevodite i još mnogo toga.
 • QuillBot će vam biti desna ruka u parafraziranju i doterivanju gramatike, osiguravajući da vaš tekst bude besprekoran.
 • Dalle vas uvodi u svet kreiranja vizuelnog sadržaja, omogućavajući vam da svoje tekstove upotpunite atraktivnim grafikama.
 • I još mnogo toga: Upoznaćemo vas sa drugim korisnim alatima veštačke inteligencije koji će vam omogućiti da unapredite svoje usluge i postanete lider u oblasti copywritinga.

Šta dobijate učešćem na AI copywriting radionici?

Praktično znanje primene veštačke inteligencije u copywritingu.
Preporuke za najbolje alate koje možete koristiti odmah.
Savete i trikove od iskusnog copywritera koji piše za tržišta SAD – a, Evrope i Azije.
Priliku da svoje copywriting usluge učinite konkurentnim na globalnom nivou.
Kome je radionica namenjena?
Svima koji imaju osnovna znanja iz copywritinga (završili kurs copywritinga u školi Obuke i kursevi ili nekoj drugoj školi) i žele da unaprede svoje veštine pisanja na engleskom jeziku, bez obzira na njihov trenutni nivo znanja jezika. Ova radionica je dizajnirana za copywritere svih nivoa koji žele da prošire svoje horizonte i usavrše pisanje na engleskom jeziku koristeći veštačku inteligenciju. Bilo da ste na početku karijere ili već imate iskustva, ali želite da poboljšate svoje veštine i pristupate međunarodnom tržištu, ova radionica je za vas.

Zašto je sada pravi trenutak za radionicu?

Digitalni marketing neprestano raste, a potražnja za kvalitetnim copywriterima koji mogu da pišu za međunarodno tržište nikada nije bila veća. Ova radionica vam pruža jedinstvenu priliku da nadogradite svoje veštine i postavite sebe u sam vrh marketinško-prodajnog pisanja. Ne dozvolite da vas jezičke barijere zaustave; veštačka inteligencija je alat koji vam omogućava da premostite te prepreke i povežete se sa klijentima širom sveta.

Kako ova radionica može promeniti vašu karijeru?

Učenjem kako da efikasno koristite alate veštačke inteligencije, ne samo da ćete poboljšati kvalitet svog pisanja, već ćete i znatno proširiti svoj domet. Vaša sposobnost da pišete za različite klijente, kulture i industrije dramatično će se povećati, otvarajući vrata za nove projekte, saradnje i, naravno, povećanje zarade.

Šta da očekujete nakon radionice?

Nakon završetka AI copywriting radionice, bićete opremljeni ne samo znanjem i veštinama, već i samopouzdanjem da prihvatite izazove pisanja za međunarodno tržište. Ova radionica može biti vaša karta za ulazak u svet profesionalnog copywritinga na engleskom jeziku. Svaki dan bez ovih veština je propuštena prilika. Prijavite se danas i učinite prvi korak ka transformaciji vaše karijere. Naučite kako da svojim rečima otvarate vrata širom sveta, osiguravajući da se vaš glas čuje, bude poštovan, a vaš copywritng posao dobro plaćen.

Upoznajte Kristinu Nosović, vašeg predavača na AI copywriting radionici

Kristina Nosović

Kristina Nosović predstavlja svetionik u svetu marketinga i komunikacija, sa bogatim iskustvom koje obuhvata više od osam godina rada, transformacije i inovacija. Njeno profesionalno putovanje počelo je iz kreativnih voda kopirajtinga, gde je pronašla svoju prvu ljubav prema umetnosti reči i moći efektivne komunikacije, postavljajući čvrste temelje za sve što će uslediti.


Kristinin uspon od kopirajtera preko account menadžera sve do lidera odeljenja digitalnog marketinga u jednoj od vodećih marketinških agencija svedoči o njenoj sposobnosti da se razvija, prilagođava i predvodi u dinamičnom okruženju marketinga. Njen prelazak na specijalističke pozicije unutar gaming i IT industrije, te trenutna uloga marketing menadžera u kompaniji ALAS d.o.o. gde vodi međunarodne projekte, ističu njen talent za upravljanje kompleksnim kampanjama na globalnom nivou.

Kristina je uspešno vodila velike integrisane marketinške kampanje za klijente iz raznovrsnih sektora – od automobilske do obrazovne industrije, demonstrirajući izvanrednu sposobnost da kreira sadržaj koji odjekuje među različitim ciljnim grupama. Ova širina iskustva omogućila joj je da razvije duboko razumevanje zahteva i izazova sa kojima se susreću brendovi u različitim industrijama.


Pored svoje profesionalne ekspertize, Kristina je i profesor srpskog jezika i književnosti, što joj dodaje jedinstvenu dubinu i širinu kada je reč o kreiranju i tumačenju sadržaja. Njena strast prema jeziku i književnosti, vidljiva kroz impresivnu ličnu biblioteku od preko 600 naslova, obogaćuje njen rad i daje joj posebnu osetljivost za nijanse jezika koje su ključne u copywritingu.


Kristinina primena veštačke inteligencije u copywritingu nije samo tehnološka inovacija, već proširenje njenog kreativnog izraza i analitičkog pristupa kreiranju sadržaja. Njeno internacionalno iskustvo i sposobnost da poveže umetnost pisanja sa naprednim tehnologijama veštačke inteligencije čine je idealnim predavačem za one koji teže da istraže nove horizonte u copywritingu. Na radionici "AI Copywriting", Kristina deli svoje bogato iskustvo i jedinstvene uvide, otvarajući vrata novim mogućnostima u kreiranju sadržaja koji prelazi granice i povezuje svetove.

Plan i program radionice

 

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Dan 1: Osnove i alati veštačke inteligencije za copywriting

 • Uvod u veštačku inteligenciju u copywritingu: Razumevanje kako veštačka inteligencija menja pejzaž copywritinga i prednosti njene upotrebe.
 • Generisanje promptova za komunikaciju sa AI alatima: Razvijanje veština za kreiranje efikasnih promptova koji maksimiziraju potencijal AI alata.
 • Korišćenje ChatGPT-a u copywritingu: Tehnike za prevođenje, istraživanje tržišta, kreiranje strategija, pisanje naslova i privlačnog sadržaja.
 • QuillBot za poboljšanje teksta: Praktična upotreba alata za parafraziranje i gramatiku.
 • Pisanje za prodajne stranice uz pomoć ChatGPT – a: Struktura prodajne stranice, naslovi, podnaslovi, paragrafi i drugi elementi.

Dan 2: Primenjena praksa i napredne tehnike

 • Strategije pisanja objava za društvene mreže: Naučite da pišete sadržaj koji privlači i obezbeđuje veliku angažovanost publike, uz pomoć veštačke inteligencije.
 • Pisanje i dizajniranje Newsletter – a: Kako koristiti AI za kreiranje efektnih newsletter – a koji privlače pažnju i podstiču deljenje.
 • Uvod u Dalle za kreiranje vizuelnog sadržaja: Osnove korišćenja AI za kreiranje atraktivnih grafika i vizuala.
 • Pregled drugih korisnih AI alata: Upoznavanje se sa širokim spektrom alata veštačke inteligencije i kako odabrati prave za vaše potrebe.
 • Saveti i trikovi za uspešan copywriting: Deljenje iskustava i najboljih praksi u copywritingu uz upotrebu veštačke inteligencije.
 • Završna diskusija: Pitanja, odgovori i evaluacija radionice, uz razmenu mišljenja i saveta za dalji razvoj.

Rezervišite svoje mesto na "AI Copywriter" radionici po ekskluzivnoj Early Bird ceni

Osigurajte svoje prisustvo na radionici „AI Copywriter“ i zakoračite u svet vrhunskog copywritinga uz pomoć veštačke inteligencije. Iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se po specijalnoj Early bird ceni od 99 evra, umesto standardne cene od 139 eura. Ova posebna ponuda omogućava vam uštedu od 40 evra, ali je dostupnost vremenski ograničena i namenjena je isključivo brzim i odlučnim polaznicima. Vreme za prijavu brzo ističe, a ova ekskluzivna ponuda je vaša samo još:

Učitavanje...

Za sve informacije o prijavama i detalje radionice, naši savetnici su vam dostupni svakog radnog dana od 11 do 17 sati. Kontaktirajte nas na broj 061 664 89 64 i zgrabite ovu izuzetnu šansu da unapredite svoje veštine marketinško-prodajnog pisanja.

Ne propustite jedinstvenu priliku da postanete virtuoz copywritinga uz pomoć veštačke inteligencije

„Napredni Copywriting uz pomoć veštačke inteligencije: Piši na engleskom kao izvorni govornik čak i sa A nivom znanja“ je više od radionice; to je putovanje ka otključavanju vašeg punog potencijala kao copywritera. Proširite svoje horizonte, osvojite nove klijente i započnite svoje putovanje ka uspehu u svetu digitalnog marketinga. Pridružite nam se i pišite bez granica.


Vaša budućnost kao uspešnog međunarodnog copywritera počinje ovde.


Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju ka uspehu.

Prijavite se na radionicu