Zašto veštačka inteligencija na društvenim mrežama? Zašto sada?

Veštačka inteligencija transformiše svet oko nas, a njena primena u upravljanju društvenim mrežama predstavlja revoluciju u načinu na koji brendovi komuniciraju sa svojom publikom. Od automatizacije dosadnih zadataka do personalizacije sadržaja za pojedinačne korisnike, AI nudi mogućnosti koje su do juče bile nezamislive. Naša radionica vas vodi kroz sve aspekte upotrebe AI u digitalnom prostoru, omogućavajući vam da iskoristite ove tehnologije za postizanje izuzetnih rezultata.

Šta ćete naučiti?

Prvi dan je posvećen postavljanju čvrste osnove. Razumećete šta su društvene mreže i zašto su ključne za vaš biznis. Prolazimo kroz osnovnu terminologiju i pregled najpopularnijih platformi, postavljajući scenu za dublje razumevanje kako AI može unaprediti vaše strategije. Zatim se prebacujemo na uvod u veštačku inteligenciju – šta je AI, kako se koristi u upravljanju društvenim mrežama, i koje prednosti donosi vašem brendu.

Drugi dan vas vodi na put kroz napredne tehnike i alate koje AI nudi. Učićete kako da koristite AI za kreiranje i određivanje sadržaja, zatim osmišljavanje scenaria unutar samog sadržaja, i na kraju kako da efikasno optimizujete svoje oglašavanje na društvenim mrežama koristeći AI.

Sve ovo će biti propraćeno praktičnim vežbama, demonstracijama alata, i interaktivnim sesijama, omogućavajući vam da primenite naučeno u realnom vremenu.

Zašto je ova radionica drugačija?

„Upotreba veštačke inteligencije na društvenim mrežama“ nije samo predavanje; to je interaktivno iskustvo. Sa kombinacijom teorijskog znanja i praktičnih vežbi, svaki polaznik će izaći sa konkretnim veštinama i razumevanjem kako da iskoristi AI u svojoj strategiji na društvenim mrežama. Kao kako da ubrza celokupan posao za sebe, ali i bilo kog potencijalnog klijenta iz bilo koje oblasti.Naša radionica je dizajnirana tako da osnaži marketing profesionalce, preduzetnike, i svakoga ko želi da unapredi svoje prisustvo na društvenim mrežama, opremljen najnovijim alatima i tehnikama koje nudi veštačka inteligencija.

Šta dobijate učešćem na radionici?

  • Duboko razumevanje upravljanja društvenim mrežama i uloge veštačke inteligencije u digitalnom marketingu.
  • Praktične veštine u korišćenju AI alata za kreiranje sadržaja, analizu, i optimizaciju kampanja.
  • Interakciju sa kolegama iz industrije i mogućnost umrežavanja.
  • Resurse za dalje učenje i istraživanje, omogućavajući vam neprestani profesionalni razvoj.
  • Sertifikat o završenoj radionici, koji služi kao dokaz vaše posvećenosti i stručnosti u upravljanju društvenim mrežama pomoću veštačke inteligencije.

Ko je predavač na radionici?

Stefan Mirosavić

Stefan Mirosavić predstavlja pravi simbol spoja strasti i ekspertize u svetu digitalnog marketinga i društvenih mreža, dodatno obogaćen dubokim razumevanjem i primenom veštačke inteligencije u ovoj oblasti. Od svog ulaska u dinamičan svet digitalnog marketinga 2016. godine, Stefan se brzo istakao kao lider i inovator, usavršavajući svoje veštine kroz neprestanu interakciju sa tržištem i klijentima, kao i kroz brojne edukativne programe.

Sa impresivnom akademskom pozadinom i istaknutom ulogom edukatora, Stefan je posvećen prenošenju znanja i veština novim generacijama profesionalaca. Njegov pristup podučavanju karakteriše entuzijazam i kreativnost, što ga čini izuzetno popularnim među studentima. Dokaz njegove posvećenosti i efikasnosti kao predavača jesu preko 300 polaznika koji su pod njegovim mentorstvom razvili veštine i samopouzdanje potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

Stefanovo bogato iskustvo obuhvata rad sa širokim spektrom klijenata, od lokalnih preduzeća do međunarodnih korporacija, gde je primenjivao napredne strategije digitalnog marketinga za postizanje izuzetnih rezultata. Njegova stručnost nije ograničena samo na tradicionalne aspekte digitalnog marketinga; on se ističe i svojim znanjem u primeni veštačke inteligencije u strategijama na društvenim mrežama. Stefanova sposobnost da povezuje složene koncepte veštačke inteligencije sa praktičnim tehnikama upravljanja društvenim mrežama omogućava njegovim polaznicima da koriste najnovije tehnološke inovacije za optimizaciju svojih kampanja i strategija.


Kao glavni predavač na radionici "Upotreba veštačke inteligencije na društvenim mrežama", Stefan Mirosavić nudi jedinstvenu priliku da se iz prve ruke nauči kako se veštačka inteligencija može koristiti za revolucionarno poboljšanje upravljanja društvenim mrežama. Polaznici će imati priliku ne samo da uče od jednog od najboljih u industriji već i da dobiju praktične savete i smernice koje mogu odmah primeniti. Stefanov cilj je da osposobi svakog polaznika da postane lider u digitalnom marketingu, sposoban da navigira kroz sve izazove i iskoristi potencijal veštačke inteligencije za ostvarivanje izuzetnih rezultata.

Plan i program radionice Upotreba veštačke inteligencije (AI) na društvenim mrežama

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Dvodnevna radionica "Upotreba veštačke inteligencije na društvenim mrežama" obuhvata intenzivan program od 6 sati, podeljen u dva dana, sa fokusom na osnaživanje polaznika sa znanjem i veštinama potrebnim za efikasno upravljanje društvenim mrežama korišćenjem alata veštačke inteligencije. Cilj je da se polaznicima pruži temeljno razumevanje kako tehnologije AI mogu unaprediti strategije i aktivnosti na društvenim mrežama, od kreiranja sadržaja do oglašavanja i optimizacije kampanja. Program je dizajniran da bude interaktivan, sa balansom između teorijskog znanja i praktičnih vežbi, uključujući demonstracije najnovijih AI alata u industriji.

Dan 1: Razumevanje upravljanja društvenim mrežama i uvod u AI

  • Deo 1 (90 minuta): Uvod u upravljanje društvenim mrežama, uključujući definicije, značaj za biznise, pregled popularnih platformi, i osnovnu terminologiju.
  • Deo 2 (90 minuta): Uvod u veštačku inteligenciju u kontekstu društvenih mreža, razmatranje uloge AI, i prednosti njegove primene u strategijama upravljanja.

Dan 2: Napredne AI tehnike u upravljanju društvenim mrežama

  • Deo 3 (90 minuta): Fokus na AI alate za kreiranje i određivanje sadržaja, sa praktičnim vežbama koje uključuju korišćenje AI alata za ubrzanje procesa pripreme sadržaja na društvenim medijima.
  • Deo 4 (90 minuta): Razmatranje uloge AI u oglašavanju na društvenim mrežama, uključujući ciljanje oglasa i optimizaciju kampanje, uz demo alata i praktične vežbe za korišćenje AI u oglašavanju.

Radionica se završava rezimeom ključnih saznanja, sesijom pitanja i odgovora, i pružanjem resursa za dalje učenje i istraživanje. Cilj je da polaznici napuste radionicu sa čvrstim osnovama i praktičnim iskustvom koje mogu primeniti u svojim ulogama u upravljanju društvenim mrežama, osposobljeni da iskoriste AI tehnologije za unapređenje svojih strategija i kampanja.

Otkrijte moć veštačke inteligencije i uzletite u svetu društvenih mreža – po specijalnoj Early bird ceni

Zamislite svet u kojem su vaše marketinške strategije nepobedive, gde je svaki vaš digitalni potez u skladu sa vašom ciljnom publikom na načine koje ste samo mogli da sanjate. Taj svet nije daleko – uz našu radionicu „Primena veštačke inteligencije na društvenim mrežama“, ključ za ovu realnost je na dohvat ruke. I što je najbolje, možete zakoračiti u ovu budućnost po ekskluzivnoj, promotivnoj ceni!

Zgrabite priliku – Early Bird ponuda vas čeka!

Za one brze i odlučne, pripremili smo poseban poklon: EARLY BIRD rezervacije po ceni od samo 99 evra! Ova specijalna ponuda je vaša šansa da ostvarite značajne uštede i osigurate svoje mesto na radionici koja može promeniti igru. Ali, požurite – tajmer otkucava:

Učitavanje...

Nakon što vreme istekne, cena obuke se povećava na 139 evra. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da po povlašćenoj ceni postanete majstor veštačke inteligencije u digitalnom marketingu.

Kako se prijaviti?

Prijavljivanje je jednostavno! Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate na broj 061 664 89 64. Naš tim je dostupan svakog radnog dana od 11 do 18 časova, spreman da odgovori na sva vaša pitanja i vodi vas kroz proces prijave.


Napravite prvi korak ka znanju budućnosti

Ne dozvolite da vam se ova prilika izmigolji. Ulaganje u vaše znanje i veštine je ulaganje koje se uvek isplati, a sa našom obukom „Primena veštačke inteligencije na društvenim mrežama“, postavljate temelje za svoj uspeh u svetu koji se brzo menja. Vidimo se na radionici – gde zajedno kreiramo budućnost društvenih mreža.

Prijavite se na radionicu