Danas je svaki sajt malo čudo tehnologije za sebe koje tačno zna šta smo želeli da pročitamo, šta smo hteli da upišemo u polje za pretragu ili pošaljemo kroz kontakt formu. Kako? Zahvaljujući JavaScript programskom jeziku.

Tržište je otvoreno, nove ideje se cene sve više i više. Želiš li i ti da budeš deo ove dinamične industrije i doprineseš svojim znanjem i veštinama?

Na pravom si mestu!

Šta je JavaScript?

JavaScript je programski jezik koji se najčešće koristi u pravljenju web sajtova i web aplikacija.

Tako JavaScript viđaš svaki put kada se reč “sama od sebe” završi dok kucaš u Google pretraživaču. Ovaj jezik ti pomaže i da ne pošalješ polupraznu online prijavu, tako što “proverava” da li su sva polja popunjena.

Jednostavno, JavaScript ti omogućava da se lakše snalaziš na sajtu. Uz pomoć njega, vidiš “reakciju” sajta na tvoj klik i znaš da li je neka radnja izvršena tačno. On je tu da pretvori statične sajtove u dinamične i interaktivne. Upravo to ga izdvaja od ostalih jezika i čini zanimljivim za učenje i korišćenje.

Da li je JavaScript kurs za tebe?

Dosadni su ti sajtovi na kojima nema dinamike? Smetaju ti aplikacije bez interaktivnih elemenata? Veruješ da imaš bolja rešenja?

Ako su tvoji odgovori da – ovaj kurs jeste za tebe.

JavaScript je dinamičan jezik i zahteva isto od svog programera. Zato, ako imaš dinamične ideje i želiš da se baš one nađu na sajtovima i u aplikacijama, posveti se JavaScript-u.

Šta ćeš naučiti na JavaScript kursu?

JavaScript je dinamičan i zanimljiv za rad. Ali je pre svega programski jezik. Potrebno je da ga učiš posvećeno, od samih osnova.

Zato je kurs osmišljen tako da prvo naučiš najjednostavniju verziju ovog jezika – Vanilla JavaScript.

Ova verzija je baš kao ukus vanile – blaga i bez „zaslađivača“. To je standardan JavaScript jezik koji nema dodatne resurse i funckije. Baš zato je odličan za tebe kao početnika. Omogućava ti da shvatiš način funkcionisanja programskog jezika, tako da možeš samostalno da kreiraš dinamična rešenja. Takođe, kada savladaš Vanilla JavaScript znaćeš da prepoznaš i otkloniš greške u samom kodu – onom delu programiranja koji korisnik ne vidi.

 

Dakle, na kursu ćeš naučiti:

  • Da koristiš JavaScript kod za izradu sajta ili aplikacije
  • Znaćeš da implementiraš inovacije u svoj kod
  • Imaćeš sposobnost da brzo uočavaš i otklanjaš greške u kodu
  • Moći ćeš da uneseš dinamiku u web rešenja

Takođe, na kraju kursa, imaćeš svoj prvi JavaScript projekat – interaktivnu web prezentaciju.

Šta posle kursa?

Odgovor na ovo pitanje zavisi jedino od tebe i tvoje posvećenosti.

Ipak, jedno je sigurno – bićeš početnik sa sjajnim, dinamičnim idejama. A to je odličan početak tvoje programerske karijere.

Zapamti, najbitnije je da se stalno usavršavaš i razvijaš svoje znanje. IT industrija se jako brzo razvija i potrebni su joj ljudi koji nude rešenja i ideje.

Zato se ozbiljno posveti JavaScript kursu. A posle toga? Možeš da se sa mnogo više samopouzdanja otisneš u programerske vode i zakucaš na vrata IT firme koja traži Junior programera. Takođe, možeš da radiš i od kuće, samostalno – na mini projektima za brojne kompanije.

Online JavaScript kurs

Škola ti omogućava da ovaj kurs pratiš i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač ti je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živiš u Beogradu ili zbog drugih razloga ne možeš da dolaziš na časove u školi, ovo je odlična prilika da stekneš znanje koje ti treba. I tako se efikasno osposobiš za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možeš da računaš ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su ti materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možeš saznati kod našeg savetnika za upis na 011/40 82 116 ili 061/664 89 64.

Svi detalji o kursu JavaScript programer

Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs možeš pohađati u Beogradu ili Novom Sadu, online, a dostupna ti je i miks nastava odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.  

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Možeš da upišeš kurs bez obzira na tvoje godine ili obrazovanje

Učitavanje...

Upisni rok je u toku. Za prijave do isteka promotivnog datuma ostvaruješ 45% popusta na kurs JavaScript programiranja, u trajanju od 3 meseca. Umesto 21600 dinara/mesečno, ostvaruješ beneficiranu cenu kursa od 11880 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 10800 dinara/mesečno.

 
Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 21600 din/mes. 21600 din/mes.
Popust 45% 45% + dodatni popust
Promo cena 11.880 din/mes. 10.880 din/mes.
Sertifikat

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Prijavu možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116061/664-89-64 ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.com.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084 ili se prijaviti putem formulara u nastavku stranice.

Danas su programeri najtraženiji kadar na poslovnom nebu. Zašto ne bi i ti postao programer oko kog će se otimati?

Ovo je obuka samo za one koji traže izazove i dinamičan rad

Dođi na JavaScript kurs i napravi svoj prvi korak u programerskoj karijeri. Ozbiljno se posveti programiranju, usavršavaj se uz stručnog predavača – i tvoje ideje će se uskoro naći na brojnim sajtovima.

 

Online prijava na kurs: