Sveobuhvatna priprema za prijemne ispite

Naš program pokriva sve ključne predmete - matematiku, srpski jezik, kao i izborne predmete poput istorije, geografije, hemije, fizike i biologije. Strukturirani da zadovolje i najzahtevnije standarde, naši kursevi su fokusirani ne samo na znanje potrebno za pripremu prijemnog ispita, već i na razvoj veština kritičkog mišljenja, analitičkih sposobnosti i samostalnog učenja. Sve vreme radite praktično (teorija je svedena na minimum), na realnim primerima i testovima iz oblasti koji se mogu naći na samom ispitu. Svaki naš predavač poznaje ceo proces pripreme za prijemni ispit, od tipova zadataka/testova, atmosfere na ispitu, ranijih iskustava sa prijemnih ispita i šta je to na šta najviše treba obratiti pažnju na samom ispitu.

Individualni pristup za maksimalan napredak

Razumemo da svaki učenik ima svoj jedinstveni stil učenja. Zato naši iskusni predavači pristupaju svakom učeniku individualno, prilagođavajući nastavu njihovim potrebama i sposobnostima. Kroz inovativne metode učenja i interaktivnu nastavu, mi stvaramo okruženje u kojem svaki učenik može da procveta.

Test profesionalne orijentacije

Ako još niste sigurni, koju srednju školu/gimnaziju da upiše Vaš osmak, tu je i naš psiholog i školski konsultant za otkrivanje želja, sklonosti i sposobnosti Vašeg deteta i savet šta bi bilo najbolje da upiše Vaš osmak.

Detalji programa koji donose razliku

Naš program traje 20 nedelja, sa časovima koji su pažljivo raspoređeni kako bi se maksimalno iskoristili. Časovi se održavaju vikendom, omogućavajući učenicima da usklade školske obaveze i pripreme za prijemne ispite.

Zašto izabrati naš program pripreme za upis u srednju školu?

Izborom naših pripremnih kurseva, vi birate put ka uspešnom upisu vašeg deteta u željenu srednju školu. Naša posvećenost, kvalitet predavanja i pristup prilagođen svakom učeniku su ono što nas izdvaja.

Detaljnije informacije o programu pripreme za upis u srednje škole

Program počinje posle novogodišnjih i božićnih praznika u periodu Početak kursa - April 2024. Traje 20 nedelja (oko 5 meseci). Fond časova za pripreme po jednom predmetu je 60 školskih časova. Pripremni časovi održavaće se 1x nedeljno, vikendom u trajanju od 3 školska časa (135 minuta).

Časovi se održavaju tradicionalno, u učionicama u Beogradu (za učenike iz Beograda i okoline), ali i online (putem platforme za daljinsko učenje Skype), za učenike drugih gradova Srbije koji nisu u mogućnosti fizički prisustovati nastavi u Beogradu. Kvalitet pripremne nastave putem učenja na daljinu je identičan kao u učionici, predavač je dostupan Vašem detetu u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja. Časovi se snimaju, što znači da Vaše dete može odslušati pripremni čas i nekoliko puta po njegovom završetku.

Pozovite nas danas i osigurajte svetlu budućnost za Vaše dete

Upis na pripremne časova za upis u srednju školu je u toku. Ako se prijavite tokom promo perioda, program pripremne nastave za upis u srednju školu, plaćate po povlašćenoj ceni od 8000 dinara/mesečno.

Učitavanje...

Ne čekajte da se prijemni ispiti približe. Za više informacija, rezervaciju mesta, ili odgovore na bilo koje pitanje koje možda imate, pozovite nas na 0616648964 ili 069671084 ili pišite na info@obukeikursevi.com. Naš tim je tu da vam pruži sve neophodne informacije i pomogne vam da donesete najbolju odluku za vaše dete. Pozovite nas i saznajte više kako naš program može pomoći vašem detetu da postigne svoje obrazovne ciljeve.

Pripremite vaše dete za uspeh – danas.

Prijavni formular: