Kreirajte vašu turističku stazu: Postanite menadžer u turizmu

Ako su vam putovanja i otkrivanje novih destinacija strast, onda je ovo pravi trenutak da se prepustite svetu turizma. Uđite u zanimljivu avanturu zvanu „Menadžer u turizmu“ i pokrenite svoju karijeru na neočekivane visine.
Rad u turizmu može biti izazovan, ali istovremeno i uzbudljiv. Naša obuka vam pruža priliku da se suočite sa realnim situacijama, steknete praktične veštine i postanete deo dinamične industrije. Više od samo teorije, mi vam pružamo praksu kroz koju ćete sticati pravo iskustvo. Kroz našu obuku, naučićete da upravljate turističkim agencijama i postanete ključna figura na atraktivnim destinacijama.


Obuka koja pomera granice

Za razliku od mnogih drugih škola koje se oslanjaju više na teoriju, mi smo razvili program koji se fokusira na praktično iskustvo. Kroz interaktivne radionice i simulacije stvarnih situacija, naučićete kako da rešavate realne probleme, da prodajete turističke proizvode i da se izborite sa različitim tipovima gostiju.


Naša obuka obuhvata dve ključne oblasti:
• rad u turističkoj agenciji i
• rad na destinaciji.


Kroz obuku za rad u agenciji:
• Savladaćete upotrebu sistema za rezervacije
• Naučićete kako da koristite društvene mreže za efikasno pozicioniranje na tržištu
• Upoznaćete se sa dinamikom posla i odnosima između organizatora i subagencije
• Steći ćete znanje o formiranju ugovora o putovanju
• Naučićete prodajne tehnike koje će vam pomoći da budete uspešni na šalteru ili u call centru


Kroz obuku za rad na destinaciji:
• Upoznaćete se sa destinacijom i njenim posebnostima
• Naučićete kako da razvijete kvalitetan partnerski odnos sa domaćinima
• Savladaćete proces rešavanja reklamacija i naučićete kako da se efikasno komunicirate sa zahtevnim gostima

Gde sve možete raditi kao menadžer u turizmu?

Nakon završene tromesečne obuke, imaćete relevantna znanja koja će vas učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj turističkoj/ugostiteljskoj kompaniji u Srbiji, a i šire.

Ova obuka otvara vrata za različite mogućnosti. Možete raditi kao menadžer u turističkoj agenciji, uključujući organizacije koje se bave emisionim turizmom. Takođe, možete raditi kao predstavnik na različitim turističkim destinacijama, gde možete pružati pomoć i podršku turistima. Takođe, mogućnosti se ne završavaju ovde. Možete raditi u hotelima, restoranima, turističkim centrima, pa čak i za aviokompanije.

Svi polaznici, koji završe obuku, automatski ulaze u proces selekcije za posao u turističkoj agenciji Astra Travel. Kompanija Poslovna Savršenost organizuje 3 – mesečnu stručnu edukaciju za poziciju Menadžera u turizmu. Zaposleni iz kompanije Astra Travel rade finalnu selekciju i odabir najboljih. Za sve informacije o prilici za posao u kompaniji Astra Travel, kao i dodatne informacije o samoj kompaniji, pozovite 0616648964.

Plan i program za obuku "Menadžer u turizmu"

 1. Upoznavanje sa radom u turističkoj agenciji
 • Upoznavanje sa sistemima za rezervacije: Polaznici će se detaljno upoznati sa radom na različitim sistemima za rezervaciju. Učićemo kako se koriste ovi sistemi, kako se prave i modifikuju rezervacije, kako se prate dostupnosti smeštaja, i kako se prave izveštaji.
 • Korišćenje društvenih mreža u pozicioniranju na tržištu: Ova oblast obuhvata strategije za upotrebu društvenih mreža za promociju agencije i destinacija. Polaznici će naučiti kako da kreiraju angažujući sadržaj, kako da se povežu sa potencijalnim klijentima i kako da prate uspeh svojih kampanja.
 • Upoznavanje sa dinamikom posla i odnosima organizator – subagent: U ovoj sekciji, polaznici će se upoznati sa različitim aspektima posla u turističkoj agenciji, kao što su upravljanje resursima, koordinacija sa partnerima i komunikacija sa klijentima.
 • Upoznavanje sa dokumentacijom u formiranju ugovora o putovanju: Ova oblast pokriva sve vrste dokumentacije koje su neophodne za formiranje ugovora o putovanju. Polaznici će naučiti kako da pripreme sve neophodne dokumente, uključujući ugovore, ponude, i fakture.
 • Tehnike prodaje u radu na šalteru ili u call centru: Polaznici će se upoznati sa različitim prodajnim tehnikama koje mogu koristiti da bi privukli i zadržali klijente. Ova oblast pokriva različite aspekte prodaje, uključujući komunikaciju sa klijentima, prezentaciju proizvoda i usluga, i upravljanje prigovorima.
 1. Upoznavanje sa radom na destinaciji
 • Upoznavanje sa destinacijom: Polaznici će se upoznati sa specifičnostima destinacije, uključujući kulturu, tradiciju, turističke atrakcije, i infrastrukturu. Takođe će naučiti kako da se prilagode različitim situacijama na terenu.
 • Upoznavanje sa domaćinima i razvijanje partnerskog odnosa: Polaznici će naučiti kako da razviju i održavaju kvalitetne odnose sa domaćinima na destinacijama. Ova oblast pokriva različite aspekte komunikacije i saradnje sa domaćinima, uključujući pregovaranje, rešavanje problema, i podršku.
 • Upoznavanje sa dokumentacijom (rooming liste, vaučeri, najave): Ova sekcija pokriva sve aspekte dokumentacije koja je neophodna za rad na destinaciji. Polaznici će naučiti kako da pripreme i obrade različite vrste dokumenata, kao što su rooming liste, vaučeri, i najave.
 • Trening za rešavanje reklamacija: Ova oblast obuhvata tehnike za efikasno rešavanje prigovora i reklamacija. Polaznici će naučiti kako da komuniciraju sa nezadovoljnim gostima, kako da analiziraju problem i kako da pruže efikasna rešenja.
 • Trening za komunikaciju sa zahtevnim gostima: U ovoj oblasti, polaznici će se upoznati sa različitim tipovima gostiju i naučiti kako da efikasno komuniciraju sa zahtevnim i teškim gostima.

Ovaj plan i program obuke je dizajniran da polaznicima pruži sveobuhvatno znanje i veštine koje su neophodne za rad u turizmu. Nakon završetka obuke, polaznici će biti opremljeni sa svim alatima i tehnikama koje su im potrebne da bi bili uspešni u ovoj dinamičnoj industriji.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Broj mesta je ograničen, zato se prijavi na vreme.

Predavač na obuci Menadžer u turizmu

Otkrijte tajne uspeha u turizmu sa Lukom Ilićem, renomiranim stručnjakom i osnivačem turističke agencije Astra travel. Sa preko četvrt veka iskustva, Luka je izgradio svoj posao od nule, specijalizujući se za omiljene destinacije u Grčkoj, posebno za čarobnu Sitoniju. Svake godine, više od 30.000 turista iz Srbije doživi nezaboravne trenutke zahvaljujući Lukinom posvećenom radu. Kao mentor i motivator, njegova strast prema radu sa ljudima i duboko razumevanje turističke industrije, Luka je pravi izbor za vašeg vodiča na putu prema uspehu u turizmu. Pridružite se njemu i postanite deo sledeće generacije uspešnih menadžera u turizmu.

Prijavite se danas i iskoristite 50% popusta

Ukoliko se prijavite tokom promo perioda, imate priliku da ovu obuku pohađate po povlašćenoj ceni. Umesto standardne cene od 22400 mesečno, možete je dobiti po promotivnoj ceni od 11200 dinara/mesečno i uštedeti ukupno 33.600 dinara.

Učitavanje...

Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 22400 din/mes. 22400 din/mes.
Popust 50% 50%
Promo cena 11200 din/mes. 11200 din/mes.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Prijavljivanje je jednostavno. Rezervišite svoje mesto na vreme uplatom rezervacije od 6000 dinara, koja ulazi u ukupnu cenu obuke. Ostatak obuke moguće je platiti na više mesečnih rata. Postoji mogućnost plaćanja čekovima ili kreditnim karticama.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija, slobodno nas kontaktirajte na telefon 011/4082116 ili 061/6648964, ili nam pišite na e-mail: info@bizniskursevi.com  

Naši savetnici za upis će vam pružiti sve potrebne informacije i vodiće Vas kroz ceo proces prijave. Ili, ako Vam je lakše, možete se prijaviti preko naše online forme. Samo popunite tražene podatke i naši koordinatori upisa će Vas kontaktirati.

Uzmite kormilo svoje karijere

Ne čekajte da se prilika predstavi. Stvorite je sami. Pridružite se našoj obuci i transformišite svoju strast u profesiju. Počnite da oblikujete svoju turističku stazu i postanite menadžer u turizmu. Ponekad, putovanje počinje sa jednim korakom.

Online prijava na kurs: