Za 2 dana do kompletnog znanja posla Prompt writera

U današnje vreme, veštačka inteligencija (AI) transformiše svet na načine na koje smo samo mogli da sanjamo. Od unapređenja proizvodnje do revolucije u medicini, od digitalnog marketinga do poboljšanja usluge korisnicima – AI je ključna komponenta današnje poslovne sfere. U tom svetu koji se brzo menja, za vas smo pripremili obuku koja će vam otvoriti vrata prema budućnosti – obuku za posao Prompt writera.

Obuka traje 2 dana po 3h, ukupno 6h. Održava se online, u realnom vremenu, putem savremenih sistema za učenje na daljinu.

U prvom delu obuke, predstavićemo vam alat veštačke inteligencije koji menja igru – ChatGPT. Ovaj revolucionarni AI alat, pokrenut od strane kompanije OpenAI, koristi najnapredniju tehnologiju da bi veštačka inteligencija razumela, generisala i odgovarala na prirodni jezik. On je virtuelni asistent, savetnik, tutor i još mnogo toga. Sve što vam je potrebno je pravo znanje da ga upotrebite. Tu dolazimo mi.

U drugom delu obuke, prelazimo na našu glavnu temu: upotrebu promptova u različitim indistrijama, mogućnosti zapošljavanja i plate Prompt Writera, strukturu prompta – upita, proces osmišljavanja i definisanja promptova, tehnike pravilnog kreiranja promptova, pisanju promptova za različite primene, napredne tehnike pisanja promptova I dr.

Šta ćete dobiti pohađanjem naše obuke "Prompt Writer"?

1.Stručnost u radu sa AI
Naučićete kako da efikasno komunicirate sa AI, koristeći prirodni jezik, i kako da ga oblikujete da isporuči željene rezultate.

2. Razumevanje AI etike
Edukovaćemo vas o etičkim pitanjima u radu sa AI i kako da se odnosite prema njima.

3. Praktično iskustvo
Pružićemo vam priliku da primenite ono što ste naučili kroz praktične projekte.

4.Sertifikat
Po završetku kursa, dobićete sertifikat koji potvrđuje vaše veštine i znanje, što će vam otvoriti mnoga vrata u karijeri.

Možete se zaposliti u različitim industrijama kao AI Specialist, AI Trainer, AI Consultant, i naravno, kao Prompt writer/Prompt Writer.

8 benefita za polaznike kursa „Prompt Writer“

1. Sveobuhvatno razumevanje Chat GPT - a: Polaznici će steći duboko razumevanje kako Chat GPT funkcioniše, uključujući razlike između različitih verzija. To će im omogućiti da efikasno koriste ovaj alat za različite primene.


2. Veštine kreiranja promptova: Kroz obuku, polaznici će naučiti kako da kreiraju različite vrste promptova, od jednostavnih do kompleksnih, za različite primene. Ove veštine će im omogućiti da bolje komuniciraju sa AI i efikasnije koriste svoje resurse.


3. Primena promptova u različitim oblastima poslovanja: Polaznici će naučiti kako da primene veštinu promptovanja u različitim oblastima uključujući copywriting, društvene mreže, reklamiranje, email marketing, novinarstvo, pravo, ljudski resursi... Ovo će proširiti njihove profesionalne mogućnosti i otvoriti nove prilike za karijeru.


4. Rešavanje problema sa promptovima: Kurs će obuhvatiti uobičajene greške i probleme koji se javljaju prilikom pisanja promptova, omogućavajući polaznicima da ih efikasno rešavaju. Ovo će im omogućiti da stvore preciznije i efikasnije promptove.


5. Napredne veštine promptovanja: Polaznici će steći napredne veštine u pisanju promptova, uključujući I kako da izbegnu ograničenja AI alata. Ove veštine će im omogućiti da unaprede svoje interakcije sa AI i postignu bolje rezultate.


6. Sertifikacija: Nakon uspešnog završetka kursa, polaznici će dobiti sertifikat koji potvrđuje njihove veštine kao Prompt Writer. Ovaj sertifikat može da poboljša njihovu profesionalnu vrednost i otvori vrata za nove profesionalne prilike.


7. Praktične vežbe: Kroz radionice i praktične vežbe, polaznici će imati priliku da primene ono što su naučili i unaprede svoje veštine. Ovo praktično iskustvo će im pomoći da se osećaju sigurnije kada koriste alate veštačke inteligencije u realnim situacijama.


8. Razvijanje karijere u AI: Kao Prompt Writer, polaznici će biti na čelu razvoja veštačke inteligencije, što je jedno od najbrže rastućih polja danas. Ovo će im omogućiti da unaprede svoju karijeru i postanu lideri u ovom uzbudljivom polju.

Plan i program obuke za posao Prompt writera

 • Uvod u Chat GPT: Ova sesija će vas upoznati sa osnovama Chat GPT. Saznaćete šta je Chat GPT, kako funkcioniše, i kako je transformisao interakciju sa veštačkom inteligencijom.
 • Kreiranje Chat GPT accounta: Naučićete kako da kreirate svoj Chat GPT account, kako da se prijavite i kako da navigirate kroz platformu.
 • Upoređivanje Chat GPT 3.5 i Chat GPT 4: Ovde ćete razumeti ključne razlike i sličnosti između verzija Chat GPT 3.5 i Chat GPT 4, i kako te razlike utiču na korišćenje alata.
 • Uvod u Prompt interfejs: Biće vam predstavljen interfejs za pisanje promptova, i kako da ga koristite da bi ste postigli najbolje rezultate.
 • Proces osmišljavanja i definisanja promptova: Naučićete kako da osmislite i definišete efikasne promptove za različite scenarije.
 • Tipovi promptova: Otkrićete različite tipove promptova koje možete koristiti i kada je najbolje koristiti svaki od njih.
 • Višefaznost Promptova – Sledbenički Promptovi
 • Ova sesija će se fokusirati na kako da kreirate sledbeničke promptove i kako da ih ugradite u vaše interakcije sa AI.
 • Pisanje kompleksnih promptova: Naučićete kako da pišete kompleksne promptove da bi ste dobili najpreciznije i najrelevantnije odgovore. 
 • Pisanje promptova za različite primene: Ova sesija će biti posvećena pisanju promptova za specifične primene, uključujući marketing, novinarstvo, pisanje radnih biografija i propratnih pisama, prevodjenje tekstova i analizu produktivnosti.
 • Greške i problemi prilikom pisanja promptova: Ovde ćete naučiti o čestim greškama i problemima koje možete naići prilikom pisanja promptova i kako da ih rešite.
 • Napredne tehnike promptova: Biće vam predstavljene napredne tehnike za pisanje promptova koje će unaprediti vašu interakciju sa AI.
 • Kako izbeći AI ograničenja prilikom pisanja promptova: Ova sesija će se fokusirati na to kako da prepoznate i izbegnete ograničenja alata veštačke inteligencije da biste iskoristili njihov maksimalni potencijal.
 • Analiza sadržaja kod kreiranja promptova: Naučićete kako da analizirate i razumete sadržaj prilikom kreiranja promptova da biste bolje usmerili AI u generisanju odgovora.
 • Vežba i radionica: Kreiranje kvalitetnih promptova: U ovoj interaktivnoj sesiji, imaćete priliku da primenite sve što ste naučili i kreirate svoje promptove. Ova radionica će vam omogućiti da dobijete povratne informacije i unapredite svoje veštine.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Naša obuka „Prompt Writer“ je dizajnirana da vas učini stručnim u radu sa AI alatima, omogućavajući vam da unapredite svoju karijeru u svetu veštačke inteligencije. Kroz učenje na realnim primerima i praktične radionice, steći ćete neophodne veštine da biste postali uspešan Prompt Writer.

Specijalna ponuda za obuku "Prompt Engineer"

Za prijave u promo periodu cena obuke iznosi 99 evra (EARLY BIRD rezervacije).

Učitavanje...

Za prijave i rezervacije posle navedenog perioda, cena obuke Prompt writer, iznosi 119 evra.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na 069 671 087. Dostupni smo svakog radnog dana od 11 do 18 časova, spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja. Vidimo se na obuci.

Napravite prvi korak ka vašem novom zanimanju i budućnosti koja vas čeka.

Prompt writer - Postanite arhitekta digitalne budućnosti

Svet se menja neverovatnom brzinom, a veštačka inteligencija je tu da ubrza taj proces. Preplivajte talase promene, ne dopustite da vas preplave. Prihvatite veštačku inteligenciju, ne samo kao alat, već kao saveznika u vašem profesionalnom razvoju.

Prompt writer obuka će vam omogućiti da učestvujete u oblikovanju digitalne budućnosti, da postanete vitalni deo nove industrijske revolucije. Da li ste spremni da prihvatite izazov?

Ne čekajte. Veštačka inteligencija ne čeka. Budućnost ne čeka. Prijavite se danas! Kontaktirajte nas za više informacija i započnite svoje putovanje u svetu veštačke inteligencije kao „Prompt writer„. Očekujemo vas na startu vaše nove, uzbudljive karijere.

Online prijava na kurs: