Mesto održavanja Beograd i Online
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Vaša budućnost je ovde: Excel spreadsheet za savremeni poslovni svet

U savremenom poslovnom svetu, Excel spreadsheet je neophodan za uspešno funkcionisanje kompanija. Savladajte konkretne metode i tehnike rada sa Excel spredšitovima koje će vam pomoći u analizi podataka, a samim tim i u unapređenju poslovanja.

Excel spredšitovi su kao magična kutija puna različitih alata. Pomažu vam u obavljanju kancelarijskih zadataka, kreiranju modela, analiziranju podataka, pa čak i komunikaciji. Svi mi ih koristimo, ali da li zaista znamo sve što nam oni mogu ponuditi?

Zajedno ćemo proći kroz različite aspekte rada u Excel spreadsheet – u – od formatiranja ćelija, preko kompleksnijih operacija kao što su rad sa bazama podataka, do naprednih funkcionalnosti poput pisanja formula i kreiranja funkcija.

U našem interaktivnom pristupu, praktičan rad će imati najveći značaj. Naši treneri će se fokusirati na realne slučajeve iz svakodnevnog poslovanja, te ćete tako steći praktične veštine koje možete odmah primeniti u svom poslu.

Kroz naš kurs ćete naučiti i kako da Excel povežete sa drugim aplikacijama. Ovo će vam omogućiti da efikasno i brzo preuzimate podatke iz drugih programa, što će vam znatno olakšati svakodnevni rad.
Pridružite nam se u ovoj edukativnoj avanturi gde ćete savladati sve od osnovnog formatiranja ćelija, preko kreiranja grafika, šifriranja podataka, do naprednih funkcija kao što su uslovno formatiranje i validacija podataka.

Šta je dobro da znate o kursu Excel Spreadsheet?

Naš četvoronedeljni kurs se održava u večernjim terminima, dva puta nedeljno po 90 minuta, bilo u klasičnoj učionici ili online preko Skype-a. Odlična prilika da steknete nova znanja nakon napornog radnog dana.

Naši treneri su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u korišćenju Excel spredšitova u različitim poslovnim funkcijama. Kroz praktične primere, sa stvarnim podacima, podeliće sa vama svoja iskustva i znanja.

Više o predavaču na obuci Excel spreadsheet

Igor Bojović

je predavač na kursevima Grafički dizajn, WordPress i Excel spreadsheet. Prethodnih nekoliko godina radi na poziciji Senior Project manager u kompaniji BOJOVIĆ KONSALTING D.O.O., koja se bavi konsaltingom malih i srednjih preduzeća iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, poslovnog planiranja i internet marketinga. Njegov zadatak je kreiranje vizuelnog identiteta, održavanje sajtova, planiranje marketinških aktivnosti i slične aktivnosti. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu koje je stekao radeći u kompanijama izvan IT industrije, kao i kontinuiranim usavršavanjem kroz različite vrste edukacija, Igor je razvio šesto čulo za predviđanje potreba tržišta, automatizacije procesa, digitalne tranzicije i razvoja tržišta rada. Igor je prepoznao izuzetnu važnost edukacije i usavršavanja u oblastima grafičkog dizajna i programiranja, zbog čega temeljno i motivisano pristupa radu sa polaznicima.

Po završetku našeg kursa, postaćete stručnjak za Excel spredšitove. Ovladaćete različitim tehnikama rada sa podacima, kreiranju baza podataka, formulisanju i manipulaciji graficima, šifriranju podataka i još mnogo toga. Vaše sposobnosti će biti prepoznate i cenjene u svakom poslovnom okruženju.

Pridružite se nama u ovoj edukativnoj avanturi gde ćete savladati sve od osnovnog formatiranja ćelija, preko kreiranja grafika, šifriranja podataka, do naprednih funkcija kao što su uslovno formatiranje i validacija podataka.

Možete li sebi dozvoliti da ne naučite Excel spredsheet lso pomoć u svakodnevnom radu? Naša misija je da vam pružimo ključeve za uspeh, ali samo vi možete odlučiti da li ćete ih koristiti. Ne čekajte. Prijavite se danas i krenite putem uspeha uz naš kurs „Excel Spreadsheet“.

Detaljan plan rada na kursu Excel spreadsheet:

1. Nedelja: Rad sa ćelijama


Ova nedelja je posvećena radu sa ćelijama – od osnovnog formatiranja, preko naprednih tehnika, do automatskog formatiranja tabele. Kroz praktične vežbe naučićete kako da zaštitite određene ćelije, sakrijete i otkrijete ćelije, i uspostavite pravila za kreiranje baze podataka.

2. Nedelja: Rad sa bazom podataka


Sledeća stanica na našem putovanju su Excel baze podataka. Ovladaćete tehnikama adresiranja, sortiranja i filtriranja podataka. Takođe ćemo se posvetiti i održavanju baze, kao ključnom elementu za efikasno korišćenje Excela.

3. Nedelja: Pisanje formula i kreiranje funkcija


Treća nedelja je posvećena magiji formula i funkcija. Na ovom kursu, naučićete sve o apsolutnim, relativnim i mešovitim adresama formula, operatorima, vrstama funkcija sa primerima, i načinima kombinovanja formula i funkcija.


4. Nedelja: Grafici, šifriranje podataka, uslovno formatiranje i validacija podataka

U poslednjoj nedelji našeg kursa, naučićete kako da kreirate, modifikujete i manipulišete graficima. Takođe ćemo se baviti šifriranjem podataka, uslovnim formatiranjem i validacijom podataka.

Radionice: Imenovane oblasti polja baze podataka, linkovi, hiperlinkovi i povezivanje Excel aplikacija sa drugim aplikacijama

Naša specijalna radionica je posvećena različitim naprednim tehnikama u Excelu, uključujući formiranje imenovane oblasti, rad sa imenovanim oblastima, korišćenje imenovanih oblasti u formulama, funkcijama i makroima, kreiranje linkova i hiperlinkova, i povezivanje Excela sa drugim aplikacijama.

Online kurs Excel spreadsheet

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.

Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Posebne pogodnosti: za vaše investiranje u znanje

Upisni rok je u toku. Naš kurs "Excel Spreadsheet" je dostupan po promo ceni od 11990 dinara umesto regularne cene koja iznosi 18900 dinara. Cena obuke za zaposlene kojima firma plaća obuku je 12.900 dinara. Za stalne klijente i polaznike nudimo dodatnih 10% popusta.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Učitavanje...
Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 18900 din. 18900 din.
Popust 40% 40% + dodatni popust 10%
Promo cena 11990 din. 10800 din.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 13167 din. 13167 din.
Popust 40% 40%
Promo cena 7900 din. 7900 din.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka obuke ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Vreme je sada: prijavite se na naš kurs i otkrijte svet Excel spreadsheet – ova

Prijavite se danas i iskoristite našu specijalnu promo ponudu. Postanite deo sveta Excel – a i preuzmite kontrolu nad vašim profesionalnim razvojem. Ovo je prilika koju ne smete propustiti!

Online prijava na kurs: