Nauči kako da Excel radi za tebe, a ne ti za njega

Tokom ovog kursa, korak po korak, proći ćemo kroz jedan projekat – kreiranje tabela evidencije i izveštaja, kako bi ti stekao potrebne veštine. Predavanja su koncipirana tako da se lako prate, čak i preko interneta. Da, dobro si pročitao – kurs možeš pratiti kako u učionici, tako i online. Tvoje je samo da izabereš šta ti najviše odgovara.

Kurs traje šest nedelja. Da li ti se to čini previše? Možda misliš da bi jedan mesec bio dovoljan? Iz našeg iskustva, za ovaj kurs je potrebno vreme. Svaki segment je važan i mora se pažljivo razumeti. Ne želimo da preskočimo nijedan korak, želimo da ti pružimo kompletno znanje.

Tvoj lični Excel alat za automatizaciju

Naučićeš kako da definišeš promenljive, kako da primeniš opcije CHANGE, SAVE, CLOSE, kako da formatiraš tabelu, koristiš funkcije Excela, unos podatke u ćeliju, koristiš naredbe IF, IFELSE, THEN, ELSE, END IF i mnoge druge. Osim toga, upoznaćemo te sa VB editorom, snimanjem makroa i VBA zaštitom radne sveske.

Na raspolaganju ti je sve što ti je potrebno

Za ovaj kurs su potrebni Windows računari sa instaliranim Excelom. Tokom trajanja kursa, neće biti izmena na računarima. Sve je već spremno za tvoj veliki skok u efikasnost.

Mesto održavanja Online, putem Skype – a
Trajanje kursa 6 nedelja
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 24
Broj polaznika po grupi Maksimum 15
Telefon 061/664-89-64

Vreme i mesto održavanja

Kurs Automatizacija u Excel – u se održava isključivo online, putem Skype – a. Predavanja su u realnom vremenu.

Zamisli da svakodnevni rad u Excelu možeš da obaviš brže, efikasnije i bez nepotrebnog mukotrpnog rada. Koliko bi to tvoj radni dan učinilo lakšim? Koliko bi to tvoju produktivnost podiglo na novi nivo?

Plan i program kursa "Automatizacija u Excel - u"

  1. Nedelja: Upoznavanje sa Developer tabom

Prva nedelja kursa posvećena je upoznavanju sa Developer tabom. Naučićete kako da aktivirate ovaj tab, upoznaćete se sa izgledom VB editora, kao i sa snimanjem makroa. Ovaj deo kursa je ključan za dalje razumevanje i rad u Excelu.

  1. Nedelja: Početak i kraj makroa

Druga nedelja posvećena je radu sa makroima. Shvatićete kako da počnete i završite makro, što je od suštinske važnosti za efikasno korišćenje Excela.

  1. Nedelja: Rad sa promenljivima i opcijama

Treća nedelja kursa fokusira se na definisanje promenjivih sa dodeljivanjem tipa podatka. Takođe, naučićete kako da pronađete „dimenzije“ skupa podataka i kako da dodelite vrednosti promenljivoj. Pored toga, biće obrađene opcije CHANGE, SAVE, CLOSE.

  1. Nedelja: Formatiranje i validacija podataka

Četvrta nedelja kursa posvećena je formatiranju tabele, validaciji podataka i primeni postojećih Excel funkcija. Naučićete kako da unosite podatke u ćeliju i kako da koristite naredbu IF – IFELSE – THEN – ELSE – END IF.

  1. Nedelja: Napredne funkcionalnosti Excela

Peta nedelja kursa obuhvata upoznavanje sa petljom FOR – NEXT, funkcionalnošću SELECT CASE, kao i sa metodama kopiranja podataka i kreiranja nove radne sveske.

  1. Nedelja: Zaštita podataka i testiranje

Završna, šesta nedelja kursa posvećena je komunikaciji sa korisnikom kroz MsgBox, prikazu napretka izvršenja koda, VBA zaštiti radne sveske i zaštiti koda. Na kraju kursa, očekuje vas test, gde ćete samostalno pisati kod za prostiji izveštaj, nad već pripremljenim podacima.

Više o predavaču na obuci Automatizacije u Excel - u

Vesko Vasiljević

je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Online kurs "Automatizacija u Excel -u"

Predavanja se održavaju online – ali uživo putem Skajpa. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove.

Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Kurs "Automatizacija u Excel - u" po promo ceni

A sada najbolji deo - cena! Iskoristi promo period i kurs "Automatizacija u Excelu" možeš pohađati po ceni od 14900 dinara. Stalni klijenti i polaznici imaju pravo na dodatni popust od 10%. Za firme, cena kursa u promo periodu iznosi 18.900 dinara.

Učitavanje...
Tip polaznika Novi polaznik Stari polaznik / nezaposleno lice / student
Puna cena 24800 din. 24800 din.
Popust 40% 40% + dodatni popust 10%
Promo cena 14900 din. 13400 din.
Sertifikat
Novi polaznik Stari polaznik*
Cena 9800 din. 9800 din.
Popust 40% 40%
Promo cena 5900 din. 5900 din.

*Stari polaznik, nezaposleno lice, student

Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1 u Beogradu i Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka obuke ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Napravi da Excel radi a tebe, a ne obrnuto

Na kraju, seti se, investiranje u znanje je najbolja investicija. Hoćeš li dozvoliti da ti Excel upravlja danom, ili ćeš ti preuzeti kontrolu nad Excelom? Imaš moć da odlučiš. Pridruži se kursu „Automatizacija u Excelu“ i napravi prvi korak ka svetu gde Excel radi za tebe. 

Online prijava na kurs: