Steknite znanje koje je zlato vredno

Kada je reč o marketingu, informacija je moć. Ali ne bilo kakva informacija – go-to strategije i tehnike koje će vas postaviti korak ispred konkurencije. Učimo vas stvarima koje niko drugi ne uči! Upotrebljavamo alate veštačke inteligencije koja će vam otključati totalno novi svet. Taj svet je „pomoć prijatelja”, spremnog za osmišljavanje ideja, učenju, ali i mogućnosti da napredujete korak ispred drugih.

Od CV – ja do zvezde: zapošljavanje olakšano

Nije dovoljno samo znati stvari – trebate znati kako se prodati. Jer, onaj koji zna da se proda, svakako više vredi. Zato svaki naš polaznik dobija individualizovanu pomoć u sastavljanju profesionalne CV biografije. Ne samo to, simuliramo i intervjue za posao kako biste bili spremni za svaku situaciju.

Zaronite duboko u naš plan kursa za 48 časova (3 meseca)

 • Uvod u digitalni marketing: Osnove koje morate znati.
 • Ulazak u svet veštačke inteligencije u digital marketingu: Ai u internet marketingu Gde sve veštačka inteligencija (AI) može pomoći u kreiranju digital marketing kampanja i strategija.
 • SEO: Kako rangirati proizvode i usluge visoko na stranama Google-a. AI kao veliki pomoćnik u SEO optimizaciji.
 • Email marketing: Strategije za održavanje veze sa klijentima. Kreiranje AI newslettera. Primena AI u email marketing.
 • Content marketing: Pisanje koje prodaje čak i mačku u džaku. AI copywriting.
 • Social Media marketing: Osvajanje Facebooka, Instagrama i ostalih DM - kreiranja sadržaja za potrebe digitalnih medija uz pomoć AI
 • PPC & Google Ads: Kako da novac donosi još više novca. Upotreba veštačke inteligencije u plaćenom oglašavanju.
 • Analitika i merenje uspeha: Praćenje posetioca sajta, kuda se kreću i šta vole na sajtu. Upoznavanje s Google Analyticsom.
 • UX/UI dizajn: Iskustvo korisnika kao ključ uspeha.
 • Affiliate marketing: Zarađivanje preko partnerstva.
 • Intervju za posao i CV - simulacija intervjua za posao i sređivanje biografije uz pomoć AI
 • Personal branding: Kako da postanete prepoznatljivi u moru drugih. Karijerni put.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Evo zašto ne treba da propustite ovu šansu

Vreme je novac, a svaki trenutak koji provedete razmišljajući je trenutak kada vam konkurencija izmiče. Ovaj kurs nije samo investicija u znanje - on je investicija u vašu budućnost.

Akcija danas, uspeh sutra

Ne čekajte da se promene dese. Napravite ih. Prijavite se sada i započnite svoju transformaciju u marketinšku silu koja će promeniti igru. Ovo je poziv za sve ambiciozne individue - da, govorimo o vama. Prijavite se danas i krenite stvarati svoju budućnost! Ne čekajte da to uradi neko drugi umesto vas, jer neće. Otvorite sami vrata kompanija svojim znanjem, snalažljivošću i uspehom.

Postanite deo elite: Ograničen broj mesta na kursu. Nije za sve, ali je za tebe

Marketing je poput trke: svi žele biti prvi, ali samo oni sa pravim resursima i znanjem mogu to i postati. Imamo ograničen broj mesta na kursu da bismo se posvetili svakom polazniku. Rezervišite svoje mesto pre nego što neko drugi preuzme vašu šansu za uspehom.
Obuka traje 3 meseca (12 nedelja). Održava se online, u realnom vremenu, putem jedne od najsavremenijih platformi za učenje na daljinu-Skype. Tempo održavanje nastave je 2 puta nedeljno po 90 minuta ili jednom nedeljno u trajanju od 3h.

Zajednica je moć: Pridružite se mreži uspešnih

U okviru kursa, imate priliku da postanete deo zatvorene online grupe. Tu se možete umrežavati sa kolegama, razmenjivati iskustva, i čak pronaći buduće poslovne partnere. Nikada ne znate odakle će doći vaša sledeća velika prilika.

Podrška kad vam je najpotrebnija

Nakon što završite kurs, podrška ne prestaje. Uvek ćemo biti tu da odgovorimo na vaša pitanja, pomognemo u rešavanju problema, i držimo vas u toku sa najnovijim trendovima u marketingu.

Garancija zadovoljstva: Isprobajte bez rizika

Uvereni smo u vrednost koju nudimo, ali ne morate nas uzeti za reč. Ako u prvih 30 dana odlučite da ovaj kurs nije za vas, ne morate da platite preostala 2 meseca učenja.

Da li ste spremni da postanete budući lider u marketingu?

Ako je vaš odgovor 'da', onda je vreme da preuzmete kontrolu nad svojom sudbinom. Nema više čekanja. Nema više izgovora. Samo konkretne akcije koje vode do konkretih rezultata.

Specijal ponuda za kurs "Marketing na steroidima"

Za prijave u promo periodu cena obuke iznosi 109 evra/mesečno (EARLY BIRD rezervacije).

Učitavanje...

Za prijave i rezervacije posle navedenog perioda, cena obuke iznosi 119 eura/mesečno.

Obuku je moguće uplatiti na 4 mesečne rate, čekovima građana ili kreditnim karticama.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na 069671087. Dostupni smo svakog radnog dana od 11 do 19 časova, spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja. Vidimo se na obuci.
Napravite prvi korak ka vašem novom zanimanju i budućnosti koja vas čeka.

Kliknite i otključajte svoju budućnost!

Ne ostavljajte svoju karijeru na „pauzi“ čekajući „pravi trenutak.“ Kliknite ispod i prijavite se na kurs „Marketing na steroidima“ već danas. Otključajte svoju budućnost i napravite prvi korak ka životu koji zaslužujete.
Prijavite se sada i ne propustite priliku da budete deo nečeg zaista specijalnog. Vaša budućnost u marketingu počinje ovde i sada. Kliknite i započnite svoj uspon ka vrhu!

Online prijava na kurs: